Aura Haurholm

Mit hjertes fodspor

Aura Haurholm

Mit hjertes fodspor

Send Aura en email

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Aura, kan du sende hende en email her.

Jeg hedder Aura. Jeg er 24 år – eller min krop er. Mit sind er langt ældre, hvilket I nok vil kunne spore i mine blogindlæg. 

For det meste lever jeg i min egen lille boble, hvor fire timer føles som én, og jeg kan sidde og kigge ud af vinduet og forsvinde fuldstændig ind i mine dagdrømme og uendelig mange tanker om alt og intet. 

Jeg er iværksætter af den kreative slags og har efterhånden gang i hele fem projekter (blev helt overrasket da jeg talte efter!) – og derudover er jeg salgsmedarbejder på deltid i brudekjolebutikken Copenhagen Bridal. Jeps, ligesom i TDC showet ’Say yes to the Dress’. Skønt for en romantiker som mig!

Det vigtigste jeg har lært i livet so far er, at være tro mod mig selv. Gennem anerkendelse og accept af mine gode såvel som dårlige sider, intensiv øvelse i at tale pænt til mig selv, samt at lytte til min intuition, er jeg i løbet af de sidste par år endelig nået dertil, hvor kan sige ”jeg elsker dig!” når jeg kigger mig selv i spejlet – og dét er fandme en fantastisk følelse, som jeg ønsker for alle.

Her på min blog skriver jeg om sandheder omkring sig selv, frygt, relationer, ambitioner og kærlighed – udfordringer i livet, som jeg tror mange af jer kan genkende. Derfor glæder det mig at dele med jer, så vi mindsker følelsen af at være alene om det. 

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Kærligst Aura

Aura's indlæg

instagram
Luk Menuen