​Julegave helvede

Det er helt min egen skyld – jeg er altid sent ude..Det var 4. søndag i advent i går, og som også beskrevet i mit indlæg ’Juletid’ – så holder vi jul på fredag, d. 23. december i år.
Men i går, 4. søndag i advent, havde jeg ikke købt en eneste gave.

Jeg havde store intentioner om at printe alle folks ønskelister ud, sætte hak ved det jeg skulle gå efter og så bare af-sti-afsted med mig!

Meeen så gik jeg i sang-mode.. …
Det har jeg vist aldrig beskrevet for jer før. Men som I ved, synger jeg – og nogle gange får jeg så et flip hvor jeg bare får lyst til at synge.. Problemet er så, at når jeg først går i gang – så er jeg ikke til at stoppe igen!
Så her sad jeg på kanten af min sofa og skrålede ind i mikrofonen – og timerne gik.
Jeg lavede ’live-optræden (optagelse) på min musik side Rikke musik – samt et cover – det kan I høre på min musikside hvis I har lyst..

Nå, men nu var det altså afsted, uden listerne printet ud eller nogen hakker – fordi jeg ikke kunne nå det. Jeg skulle hente min veninde og var som altid forsinket.

Listerne havde jeg dog på mailen, på telefonen – så jeg besluttede mig for at tage ’et menneske af gangen’. Mig: ’Okay - Mor – hun ønsker sig… vi går herhen’! hehe.. typisk mig..
Heldigvis kender min veninde mig så godt – og hun tog det helt fint. Vi kan nemlig altid hygge os super meget og grine en masse..

Så selvom jeg til tider var presset igår – som man måske kan se på mine billeder – så formåede vi at få alle ekspedienter på vores vej til at grine. 
Vi fjollede en masse undervejs og det er fantastisk at vi bare kan det.

Jeg elsker at have en positiv indvirkning på andre mennesker. Jeg elsker at approache folk med humor og fjollerier – og i en travl tid som denne (juletid) – så er det sgu vigtigt at vi smiler til hende eller ham som vi står overfor.
Jeg ser utrolig mange som glemmer det – og dette er bare en høflig reminder til netop de mennesker. Både foran og bag ved skranken.. For der går faktisk ikke noget af én, ved at man smiler og er høflig – tværtimod!

Jeg fik handlet mange gaver.. Og også til mig selv.. Ups.. Der må komme et shoppeindlæg fra mig snart – for det er lidt en ’addiction’ jeg har...På et af billederne herunder – fik jeg fis og orkede ikke at finde et prøverum – det er derfor jeg står med bukserne nede om anklerne midt imellem al tøjet.

På et andet billede er jeg bare mit vanligt jeg – meget flot synes jeg selv, og med en skøn milkshake, hehe..

Så er der Katja (min veninde) og jeg - som fandt flotte briller i Bahne - eller..Glædelig juleshopping til alle der stadig mangler – husk at
smile!Kærligst Rikke

0 0
Feed