Menstruations kittet

Får I måske gave når I har det røde? MÆND, tag ved lære!


Det var 2. date..


Vi havde kun mødt hinanden én gang før.. Vi skriver og snakker sammen hver dag, om alverdens ting – og snakken glider altid nemt.Han er sådan ret nem at tale med.. jeg er 100% mig selv – dvs. ret åben.


Inden han skal komme – han skulle komme hjem til mig, og så ville vi derfra finde ud af hvad vi havde lyst til – der fortæller jeg ham, at jeg har fået min menstruation. Det kommer ikke bare sådan ud af det blå – det ville være underligt, men i en eller anden kontekst da vi taler sammen.


Dingeling det ringer på – hunden gør, og jeg åbner døren!Her står han så den søde mand – med en kasse, proppet med forskellige ting.Her! – siger han, det er dit menstruations kit! Ærligt talt bliver jeg lidt målløs.. hold kæææft hvor sødt altså! Den var ny! Mit helt eget menstruations kit. Og det var ikke en veninde der kom på det, det var en fyr!! – en mand, som jeg nu kun skulle se for 2. gang. Det fanme fedt!


Menstruationskittet bestod af: Allways ultra bind med vinger (som han så troede var tamponer, man er vel mand, haha) – en pakke trusseindlæg passende til g-streng, begge købt fordi indpakningen var lyserød! 2 Marabouplader, en Toffifee pakke, en pose med små snickers-barer, og en med små Twix-barer, en rulle Oreos, et bloklys, en fin blomst – lyserødt naturligvis, og en champagne, som naturligvis også var lyserød ude på flasken! (Jeg havde vist fået fortalt at min craving er chokolade, når jeg har mit lort) hehe..


Hvad siger I så tøser? Fantastisk ik’?


OG MÆND.. 2 ord: AT LÆRE!

Seriøst, det der – det giver plus point!!

0 0
Feed