2016 - året der gik

2016 har været det vildeste år. Jeg har en masse..

..mennesker jeg skal takke, massere som har åbnet en masse døre for mig og fået mig til at indse at ikke alle relationer er gode for en.

Vi har sagt farvel til København, smukke København som bragte os sammen og hvor vi har skabt ufattelige mange gode minder og venskaber.

Det er det år, hvor sætningerne som ” Skal man seriøst have så ondt i tissekonen, når man er gravid” , ”Michael gider du finde min vandflaske”, ”hvem H…… har syet mine bukser ind” er blevet skam brugt – det er det år, hvor kold kaffe fik en helt anden betydning sammen med analyser af lortebleer, hængebryster og hårtab. Accepten af at ens krop nu har gennemgået den vildeste forandring og at vi nu kan holde vores lille Mirah Musling i vores arme.

Det var året hvor jeg i sommeren lå blandt top 1 på min gamle blog, med blogindlæg som skabte stor debat, både omkring amning og en hyldest til min dejlige kæreste Michael. Det var året hvor Michael og jeg besluttede at blive Jyder og finde ro i det jyske igen.

.. samt året hvor jeg officielt fik så mange verbale svinere pga. min ærlighed, af instagram brugere som angivelige har haft brug for at sætte deres usmagelige holdninger på mit ”udækkede” havebord. Hver gang prøvede jeg ikke at lade det påvirke mig, men i en eller anden grad har det påvirket mig i en retning som jeg nu kun kan grine af. Jeg burde overveje at udgive en wc bog med titlen ” IG´s værste supper-steg-og-is-personer – et godt grin mens du skider”

Rejsen i at blive mor er helt vildt fantastisk og jeg elsker virkelig at være Mirahs mor. Det at blive mor forandrer virkelig en 100 %. Nogle vil mene til det værre, men størstedelen siger, at det er til det bedre. Michael og jeg er ikke færdige med at få børn, det er ingen hemmelighed.

Vi er blevet forstands mennesker med rækkehus og bøgehæk. Vi kan bevæge os rundt i den lille by Solbjerg helt som alle andre, snakke med naboen over hækken og brokke os over at folk overfylder skrallespanden i stedet for at tage på lossepladsen og ved I hvad ”jeg er VILD med det” – Jeg er vild med at kunne tage min ”blogger uniform” på og kør´ ud af byen og vær Berner H - og komme retur, hoppe i mit private look, brygge en kop kaffe, kysse min mand og vores datter og slappe af.

Jeg vil gerne sende en speciel tak til understående personerne:

Louise fra Bodycool.dk som har hjulpet mig med at fryse min deller væk med fedtfrysning. Dig som person er så skøn, holder virkelig af at komme på klinikken og få mine behandlinger.

Katrine Graversen som angivelige gange har påmindet mig om, at jeg ikke kan ligge billeder ud på Instagram, hvor mine negle er grimme. Tak for at I altid ordner min negle så at de er sprøde og lækre.

Mine instagram veninder for ufattelige mange timers hygge-snak over brunch bordet.

Tak til alle mine følgere på insta, I er for vilde. Nyder at underholde jer og at I gider at følge med.

Joen Myretyrer fra AntHouse, for altid at tro på mine skøre ideer om iværksætteri.

Rikke fra Kvinderudenfilter.dk for at have givet mig troen på at blogge igen <3 I et forum hvor der er plads.


Min elskede mommy og Birger for at have lukkert deres hjem op så vi kunne bo ved dem i en periode og afholde mirahs barnedåb på bonde gården. Og for at I ALTID står klar til at passe på Mirah. Vi elsker at i er så tæt på os. Og Tak mor fordi du var med til at tage imod Mirah.

Lærke aka Tønde for at sige ja til at vær Mirahs gudmor, for at du ALTID som i ALTID er der for mig/os. Tak fordi du er dig og altid er med på den værste. Du ved hvor meget du betyder for os, så vil ikke uddybe mere.

Og den sidste tak skal gå til min dejlige kæreste Michael – Af alle mennesker i verden, vil jeg ikke være dit selskab foruden. Tak for alle vores skønne timer, vores underlige skænderier om støvsugeren står rigtig, om tingende står ordentlig i opvaskeren, om Mirah skal have kjole eller bukser på, og hendes lort er gul eller grøn osv.. Tak for alle dine kys, dit nærvær og TAK fordi du stod som en klippe, da jeg fødte vores fantastiske datter. Du var mega syg og helt væk på smertestillende medicin, lægerne fandt aldrig ud af hvad du fejlet men alligevel holdte du min hånd hele vejen. Jeg elsker dig helt som du er, jeg elsker din farkrop, din trang til nutella og ostemadder, dit sure cykletøj, dine bløde kys, dig som far og din som min bedre heldel.

Ja året 2016 har været ubeskriveligt men en masse vanvittige beslutninger og tiltag.

Jeg vil ønske jer alle en glædelige jul og et godt nytår – Jeg håber at I følger med i 2017. Jeg glæder mig til at forkæle med en masse nye blogindlæg og få de socialemedier til at ruste.

Varme kramBernerH aka Heidi

0 0
Feed