BACK TO BASIC and

-trend it with colors! At have et fuldendt klædeskab..At have et fuldendt klædeskab, hvor alt passer sammen på kryds og tværs, er næsten en drøm for de fleste! Hvordan mestre man den perfekte shopping, uden fejlkøb, og med øje for trends og stilsammensætninger?
Svaret har jeg ikke, men med enkelte hjælpemidler, kan man komme skridtet nærmere resultatet. ''Simplicity is the key note of all true elegance - Coco Chanel''Moden skifter, men basisfarver som sort, grå og hvid er evigt eksisterende. Den hvide tee, de gode jeans og den grå strik holder sæson på sæson. Det handler om at mikse trenden ind i basen, vel at mærke med øje for detaljen.

FIND DIN FAVORIT TREND

For hver sæson, er det vigtigt at plukke de ting ud, som man finder interessant i forhold til sin stil. Jeg er blevet ret vild med den dybe grønne farve, der hersker dette efterår. Inden jeg tager mit valg og køber en style, overvejer jeg hvilke basis-styles den passer til. Har jeg noget i forvejen? eller skal jeg investere i mere end blot én ting!
Min garderobe består af en del blonder, og derfor mangler jeg noget som kan gøre blonderne rå! Hvad vil jeg få mest brug for? En jakke? et tørklæde? en nederdel? Jeg kan godt lide ideen om, at have items, der kan gå til det hele og som kan bruges ved flere anledninger.

I denne sæson skal en army-jakke helt sikkert mikses ind i min garderobe. Den kan gøre en feminin kjole rå, en hvid blondetop casual, en grå strikbluse interessant, og kan nemt blødgøre det hårde sorte look!
En trend, der supplerer min basic <3 //


Lærke Hansen, Greymatter.dk

0 0
Feed