Better late than never

Jeg har testet en  L’AMOURBOX, klik ind og læs hvad det er!SPONSORERET INDLÆG FOLKENS..

Jeg var så heldig at få muligheden for at teste en L’AMOURBOX, da konceptet blev lanceret i december. Hurtigt sagde jeg ja med idéen om, at det her ville ske relativt hurtigt og ville blive en spændende samt personlig udfordring – guess not. Vi sidder nu i januar 2018 og her kommer mit indlæg først på banen – UPS!

Fik jeg nævnt at det ikke er nemt med et 5 måneder gammelt barn i huset, som ingen rytme har overhovedet og dermed udløser en meget træt mor, som videre udløser mangel på energi, som videre udløser mangel på overskud til sex (Jakob har ikke haft det nemt) og dermed mangel på test?

Men nu er det tid og det fortjener denne boks altså også at få – altså tid – for hold nu op, hvor er det et fedt koncept til små penge. Der er ingen binding, en boks koster 199,- inkl. levering (RØVERKØB), kommer hver anden måned og indeholder en række lækre produkter til en minimumsværdi af 700,- danske bananer ;)

Det fedeste ved dette koncept er at man aldrig ved, hvad boksen indeholder og dermed opnår den ultimative spænding samt forløsning ved at pakke sin L’AMOURBOX op. Derudover synes jeg personligt, at idéen skulle have været lanceret for længe siden, da det simpelthen er for genialt med en smagfuld, men ikke mindst sjov boks til par, der ønsker lidt spice i sexlivet.

Selve indholdet, som kan ses på billedet, er yderst veludtænkt lige op til jul og har bestemt gjort julen lidt sjovere her i hjemmet. Specielt de røde kondomer og massageolien har bragt stor glæde i et hjem med brug for beskyttelse – vi satser ikke ligefrem på nummer to med det samme – ÉN ER NOK FOR NU – undskyld Lilly.

Har I ikke allerede prøvet konceptet, vil jeg virkelig anbefale jer at komme i gang. Næste boks kommer i februar og mon ikke der også vil være anledning til et knald eller flere, når valentinsdag nærmer sig der? Hvis ikke for dig selv, så for din partners skyld – live a little ;)

0 0
Feed