Brandmanden - av for..!

Idet jeg ikke har mine egne børn, låner jeg andres. Mit job i livet er at..

ødelægge andres opdragelse. Ikke opdrage noget eller nogen.


Men lånebørn er en god ting. Du kan tage dem med i zoo, sommerland eller tivoli, og smide dem af, nå du ikke gider høre på dem mere.


Så jeg havde taget de her 2 søde låneunger med i Sommerland Sjælland. Fast rutine hvert år, og vi 3 plejer at hygge os godt.
Det der gjorde den store forskel nu, var at den ældste nu var 14, og havde haft sin første tur i sengen, og jagtede fyre, mens man ikke behøver have 17 øjne på den mindste, fordi hun var gammel nok til at kunne klare sig selv i mere end 0.00001 sec.


Så vi havde godt gang i en forlystelse der hedder "Bananen" da flere kom til. 

Mange flere. En af dem var denne her single far og hans søn på 11. "Farmand" var så flink, at han hjælp mig med at få denne forlystelse i gang så ungerne kunne nyde den.

"Farmand" havde vi set inden vi gik over til den forlystelse. Jeg havde kaldt ham en steg, og glemt alt om ham.


Da vi gik videre fulgte "farmand" og sønnen med os. Vi havde en god snak, og da min yngste spurgte lige foran dem begge om det ikke var "farmand" jeg havde kaldt en steg gjorde jeg mit bedste for at ignorere det. Heldigvis gjorde alle det samme.


Vi endte alle sammen på vandrushebanerne og hyggede os gevaldigt."Farmand" og jeg kom rigtig godt ud af det med hinanden, og fik flirtet lidt. Da vandland lukkede, gik vi op og langsomt nærmede os bilerne. Ungerne legede og vi snakkede.
"Farmand" fik mit nummer. Jeg har dog lært lidt af at skrive alt det her møg ned, så jeg lod ikke chancen gå denne gang. Sønnen og min ældste byttede også numre.


Så da vi var kommet hjem og have fået noget mad, besluttede vi os for at tage ned og bade, så vi ikke forstyrrede mine bedsteforældre. Min ældste skrev til sønnen, og vi mødtes alle sammen nede for at bade. Og det er så her, hvor min hjerne går totalt i lort og fucker op. "Farmand" havde ikke badebukser med, så jeg drillede ham, og sagde at han måtte hente dem. Orkede han så ikke, så jeg blev ved. Hvorfor holdt jeg ikke kæft?!?!?! 

Så jeg sagde i ren sjov at vi bare kunne mødes klokken 2 om natten mens ungerne sov, og gå ned og bade, kun mig og ham. Han sagde ja. 

Så her havde jeg blondine dummet mig, og fanget mig selv i en aftale, som ville ødelægge min søvn, samt at jeg skulle snige mig ud klokken 01.45 uden at vække mine bedsteforældre for at møde en fyr jeg ikke kendte klokken 2 om natten på en strand. Hvad fanden tænkte jeg på?!?!?!?!


Men idet at det var mit eget forslag, var jeg jo nød til at overholde det. Så jeg havde sat uret til, smed bikinien i tasken og listede mig ud, tog bilen og kørte til stranden. 

Han dukkede faktisk op. IGEN uden badebukser.. Men hey. Vi er jo alle voksne. Vi kan klare det.


Vi smed tøjet, hoppede i vandet og havde en god nudistbadning. Vi svømmede lidt rundt, snakkede om boblerne der så yderst kønne ud i det nat sorte vand. 

Og lige inden at denne historie ville slutte som en "FORBUDT FOR BØRN UNDER 25!" sker der det, som altid sker i mit liv. Ironien trådte i kraft. 

Jeg svømmede lige ind i en brandmand og blev brændt på hele højre arm, samt min højre brystvorte. Jeg skreg af smerte, og "farmand" skyndte sig at forhøre sig hvad der var sket, før at vi kom op af vandet.


Mit liv går aldrig som det burde, kunne, skulle....


Så er gode råd dyre. Og det gjorde sindssyg ondt. "Farmand" mumlede noget om at smør, margarine eller olie skulle være godt for at fjerne smerten. Men han havde intet i sit hjem, og jeg kunne ikke helt vække mine bedsteforældre for at prøve at forklare dem alt dette. Ergo. 1 udvej. Lev med det. Jeg har en rimelig høj smertetærskel, så jeg kom igennem uden at kny.


Har senere hørt at det skulle hjælpe, hvis man fik en anden til at tisse på det. Men nu er jeg ikke deltager at tisse bæ sex, så det var en grænse jeg absolut ikke skulle i nærheden af ligegyldigt hvor ondt det havde gjort.


Vi tog til hans sommerhus, hvor vi snakkede et par timer, og da klokken var omkring 5, tog jeg tilbage for at sove. Til den tid havde jeg fået blærer på min arm. Stor smerte og fik kløet mig en masse. Da jeg vågnede om morgnen, var de væk, og alt var i orden.
"Farmand" ringede til mig nogle dage senere, og vi snakket et par gange sammen i telefonen, men det blev aldrig til mere.Ordforklaring


Bananen: En gammel lorte forlystelse som man skal have en kondi på langt over gennemsnittet for at kunne nyde, og man kommer til at svede som et svin for at benytte.
Børn: En af de ting folk mener de absolut MÅ have, for at føre deres slægt videre.
Zoo, sommerland eller tivoli: Små steder du tager hen for at betale for at du kan underholde dig selv + alle aldre ved hjælp af mange, mange penge.

0 0
Feed