By by barsel.. Nååå...

min barsel er ved at lakke mod enden og jeg står uden job..

..da vi jo valgte at flytte til Jylland for at slå os ned. 


Det er mega frustrerende ikke at have et fast job endnu. Jeg elsker at arbejde og dygtiggøre mig. Jeg drømmer stadig om at gå selvstændig men jeg bliver nød til at vente til at Michaels barsels er ovre. Nogle mener at jeg bare skal tage springet og se hvad der sker, men jeg er for stor tryghedsnarkoman til, at turde gøre det uden at have sikkerhed.

Jeg have en samtale med en mulig investor inden jul, men han sagde noget som faktisk fik mig til at tænke. Han er en gammel bekendt som kender mig fra da jeg var single og ingen i verden kunne vælte mig, men han fik åbenbart et lettere chok - for inden for 30 min sagde han ”Heidi du er blevet svag” – ”SVAG” udbrød jeg.
”Jeg ser ikke mig selv som svag på NOGLE punkter". ”Du er blevet mor Heidi, du ønsker sikkerhed. Den gamle Heidi hun var sgu ligeglad - hun væltede bare frem”

Jeg nåede egentlig aldrig at svare ham igen, for jeg blev oprigtig ked af det. Især fordi jeg ikke ser mig selv som svag men derimod en voksen stærk kvinde som gerne vil iværksætte hendes ideer om at gå selvstændig. Jeg følte det som om at jeg var igennem den største nedværdigende samtale EVER – sætningen som ”hvad vil du? ” hvorfor tror du at du er bedre end andre” ”hvad regner du med at omsætte” ”det findes jo” ”du skal vær´stærk” ”du ma da have gjort dig nogle ideer” ”KOM NU HEIDI B forsatan” ”min tid er kostbar” osv. … Da mødet var færdig have jeg mistede troen på min ide fuldstændig. Den første uge tænkte jeg ”den lille lorte SATAN!” men har nu fået vendt det til noget godt.

For mig handler det ikke om at vælte frem mere og bare kaste hovedløse ideer ud fra munden, det handler om at jeg virkelig ønsker det her så meget at det i bund og grund nok skal blive godt. Jeg har en ”coach” som hjælper mig, vi brainstormer og han lærer mig at begyndte at tage ansvar for mine ideer. Mit motto har hele tiden været ”Hvis jeg gør det her, så skal det osse være hel hjertet og GODT ”

Det lyder som om at jeg har gang i det helt store men det er egentlig bare en simpel ide, som der allerede findes. Jeg vil egentlig bare gerne have min egen lille ide ud i Danmark og være min egen chef.

Imens jeg iværsætter mine drømme – leder jeg efter et job. Et job hvor mine kompetencer som konsulent og coach passer ind – jeg er sikker på at sider som jobindex, jobnet, linkedin osv. er mine nye venner .. Og hvem ved - måske jeg skal noget helt andet.

XXX
BernerH

0 0
Feed