​C9 kur - elsker den!

Jeg har før været på c9 kuren og med et fantastisk resultat.


Jeg elsker det den gør ved én, både psykisk og fysisk.
Man får mere energi, kroppen føles sundere og den søde tand forsvinder.
Og jeg har omkring 10 søde tænder, så jeg har længe ønsket mig at starte på den igen.

Jeg har flere kontakter inden for Forever Living og har sågar flere tilbud om at blive en del af teamet, men jeg kan ikke helt finde ud af om jeg skal springe ud i det? Hader beslutninger haha...

Kan jeg overhovedet skaffe kunder?
Kan jeg overhovedet sælge?
Vil folk synes jeg er en skør helsefreak?
Magter jeg overhovedet det de forlanger og vil det overhovedet kunne fange min interesse i længere tid.

Jeg tænker alt for meget over hvad andre vil tænke om mig. Men det er jeg heldigvis blevet bedre til at lade vær med. Hvis folk ikke kan lide mig, så må de jo finde en anden at bruge deres tid på.

Nå men i hvert fald så modtog jeg denne c9 kur af en sød pige jeg kender. Isabella hedder hun. Hun er forhandler hos Forever og har sin egen side på FB hvor man kan kontakte hende. Den hedder Forever Lifestyle by Isabella Jensen. Gå endelig ind og tjek hende ud.

Nå men så til resultaterne. Jeg skal være bundærlig og sige at jeg IKKE har vejet mig. Det ligger for dybt i mig og mit spiseforstyrrede hoved. Jeg er nødt til at lade vær.
Men men... jeg har målt mig i stedet og jeg har faktisk tabt 26 cm fordelt på kroppen. Jeg er godt tilfreds. Jeg har udover centimeterne, fået så meget mere energi og mit hoved er mere positivt. Det har givet mig et spark bag i, sådan at jeg har kunne fortsætte i et andet og sundt spor, som jeg vil fortælle meget mere om i et andet indlæg jeg er ved at skrive til jer.

Jeg er ikke træt længere i løbet af dagen. Jeg nøjes med ca 6 timers søvn i døgnet. Max 8 timer. Mit træthed har fyldt meget og ødelagt meget, men den er altså væk.

C9 er IKKE en slankekur eller en mirakel kur, men den kan booste dit vægttab og give dig og din krop nogle gode vaner med på vejen. Den er lidt pebret i pris, men der er altså også til flere gange. Helt klart pengene værd!!

Ha en dejlig dag skønne mennesker!

Kram Nanna

0 0
Feed