Den er kæmpe! -der må være

nogle tricks? Ja, jeg er så single og jeg dater!

 
Jeg fik besøg af en fyr i går..Snakken gled nemt – vi grinede en del og det er jeg kæmpe fan af. Elsker gode grin!

- og jeg tror faktisk også at han synes at jeg var sjov.. Det kan jeg også ret godt lide, i stedet for at de kigger på en som om man er helt kuk, på den ufede måde! Jeg mener nemlig selv at jeg er kuk på den helt rigtige måde ;-)


Nå, men han var smooth ham her … Vi sidder i sofaen og han rejser sig op og viser hvordan man skulle stå hvis et eller andet (det var i forbindelse med en samtale, som jeg allerede har glemt). Han sætter sig så ned, men denne gang helt op ad mig, og ligger så an til at kysse..Så vi kysser.. længe.. intenst.. 

Nå videre – turen går ind til soveværelset.. Jeg kunne godt fortælle om da han lå nede mellem mine ben og gjorde det så godt og hvordan jeg ligesom lige mistede al energi og blev helt salig og døsig på samme tid, da han eller jeg nok nemmere, var færdig..


Men! Det er slet ikke det som det her indlæg skal handle om.For! Han prikker mig så i ryggen som vi ligger og putter bagefter .. ’Prikker’, underforstået at hans pik var stiv og jeg kunne mærke den ind i ryggen.Så jeg spørger; ”Er det så min tur nu?” – det kom vi ret hurtig frem til at det var!

Jeg kan godt lide at sutte pik.. Gjorde mig absolut ingenting.


Nu kommer det så! Manden havde en kæmpe pik! Eller – det har han nok stadig..!Men den var STOR! Der skulle to hænder til og en mund, for at have det bedste ’greb’ om den. Pisse fræk pik!Og – han kunne lide hvad jeg gjorde ved den.. så det jo perfekt… (Har aldrig ’lært’ at deepthroate sådan en kæmpe pik – jeg synes godt nok ik’ at der er plads nede i halsen - tricks?)Men ’tjek’ ved håndteringen af en kæmpe pik med munden og hænderne, det kan jeg sgu!


Og så til det næste.. talte lige med en veninde her til morgen.Hendes fyr igennem 4 år, har nemlig også en stor pik – og hun siger at han ikke kan få lov at jage den helt i bund, for så gør det sygt ondt!Jeg tænker at det må være rent biologisk – at man jo altså ikke er længere oppe i end man nu er.

Meeen! Skulle der findes tricks til hvordan man tager bedst imod sådan en krabat – uden at det føles som om livmoderen ryger op i halsen på en – såå meld da gerne ud damer!


Vi er flere som er nysgerrige på emnet kan jeg sige herfra!

0 0
Feed