Det der kærlighed?

Folk spørger mig til min og Michaels kærlighed - hvordan jeg vidste

.. at det var ham


Tjooooo kærlighed er sgu en underlig ting - og kan beskrives på mange måde men her er min version ❤️

For snart 3 år siden mødte jeg Michael for første gang. Jeg have egentlig ikke nogle planer om at Michael, her 3 år efter, skulle være den mand jeg har elsket allermest og den dag i dag, mit livs kærlighed.


Inden jeg mødte Michael, var jeg træt af mænd. Jeg havde været på så mange ligegyldige dates og var træt af kærligheden - den var ligesom blevet en "ting" som ikke var ægte. Men derimod noget som kunne sammenlignes med en pose matadormix, som man syntes er super lækker når man køber den, i ved man åbner den og duften af søde sager eksploderer op i ens ansigt. Når det første stykke slik rører ens læber og tunge - ummm en eksplosion af endorfiner banker igennem kroppen. Man nyder hvert et stykke - lige indtil man når til de små irriterende firkantede lakridser, sååå tænker man ØV hvad h... er det nu !! 

Fuck det jeg køber en ny pose...

Sådan oplevede jeg kærligheden gang på gang .. lige indtil jeg tilfældigvis rendte ind i Michael. Han var på daværende tidspunkt ved at blive skilt fra hans ex-kone og havde heller ikke på daværende tidspunkt et ønske om noget nyt. Vi blev enige om at mødes til sushi og en snak om alt og ingenting. Men mit møde med den mørkhårede lækkermås tog en helt anden drejning - da han hoppede ud af hans bil i hans mørkeblå cowboy skjorte tænkte jeg "fuck fuck fuck"! Man når lige at tænke hele ens udseende igennem samt tjekke ens ånde i en eller anden kikset drejning.
Jeg havde på daværende tidspunkt allerede fortrudt at vi skulle spise sushi, da det jo er en meget intim spise.
Jeg husker stadig vores første kram, hele min krop dirrede af endorfiner - min ide om at jeg skulle vær' cool væltede, jeg var helt blød. Han tog min hånd og kiggede mig helt dybt øjnene - og sagde efterfølgende "du ser da dejlig ud" .. Jeg nåede at tænke ".. afled afled afled afled ... matadormix matadormix" men det hjalp ikke - jeg var faldet for ham.

Min kærlighed kom lige pludselig, jeg var ikke i tvivl - på trods af at jeg faktisk havde besluttet at jeg skulle have en pause fra de mænd.
Jeg tror at kærligheden kommer når vi mindst venter det og at vi ikke selv kan styre det.

Vi kan altid gå i Kvickly og hente "matadormix " blive tilfredsstillet og smide de firkantet lakridser i skraldespanden, og måske der kommer en forbi som elsker de firkantede lakridser og værsætter dem "hvem ved"? -men den ægte kærlighed, den er man ikke i tvivl om og den kan ikke købes i "masse produktionen" eller 2 for 1 pris' afdelingen .. Næhhh den skal man finde i delikatesse afdeling under begrænset parti.
 
Selvfølgelig er der medgang og modgang i kærlighed og Michael og jeg har osse haft modgang men det en helt anden historie.

Jeg under alle mennesker kærlighed og det at opleve at blive elsket. Nogle leder i flere år og andre kysser på den samme fra 9 klasse.
Nogle finder den aldrig og andre har oplevet den mange gange.
Men jeg håber seriøst at alle oplever det øjeblik hvor ens hjerte slog dobleslag ❤️ - det kommer altid når du mindst venter det.

Michael vil jeg blive gammel med, han er de "firkantede" special lakridser fra delikatessen .

XXX

BernerH

0 0
Feed