Det kan være så hårdt!..

Jeg misunder de kvinder, der vælger ikke at få børn..


Det at være mor kan også være så hårdt, at man til tider har lyst til at tage sit overtøj på for at gå fra det hele. Det er heldigvis ikke en følelse jeg sidder med hver dag, men jeg kunne aldrig drømme om at nævne det for nogen..

Nej, helt ærligt - så misunder jeg de kvinder som vælger ikke at få børn. Det er sku et modent valg. At kende sig selv godt nok til at vide at man ikke ville orke det, og sagtens kan være foruden. Sandheden er jo, at når de kære små først er der, så kan det ikke laves om. Det er en 24 timers forestilling uden pauser. Mix lige det med et fuldtidsjob, rengørings -og madlavningstjansen derhjemme og så forstår man pludseligt godt de forældre som henter 16.30. hver dag.

De gode stunder er der selvfølgelig også. Dem hvor man virkelig lykkeds som mor og får givet sit barn bare en flig af det man ville ønske man var i stand til. Dem lever man så højt på og forsøger at skabe så mange af man kan, men sandheden er at man bare aldrig føler sig god nok..

Du kan håbe på dine børn ikke lider så alvorlig overlast, at de ikke kommer til at klare sig godt. Men man ved det reelt ikke.

Jeg dagdrømmer om at gå i biografen og se den nye starwars film. Om at sove så længe jeg har lyst - og om at jeg en dag får penge nok til at kunne betale mig fra de værste opgaver såsom rengøring og tøjvask.

Halleluja for den perfekte speltmor. Hun findes ikke her ;-)

0 0
Feed