Dilemma - er jeg ved at..

miste? Det hele kører rundt i hovedet på mig.....

Kære Kvinderudenfilter.dk


Ja, hvor skal jeg starte?! Jeg mødte manden for snart 4 år siden, og det var kærlighed ved første blik. Vi er blevet gift og har en skøn lille pige sammen (Jeg har 2 drenge fra tidligere).Sagen er den at han har en lidt anderledes fortid, da han aldrig rigtig er faldet til ro nogle steder (han har været mange steder i landet). Men der er en bestemt person der bliver ved med at kontakte ham, sidste gang prøvede han Igen, igen at stoppe det. Og jeg forstod lidt på ham der, at han faktisk ikke ville have kontakt med hende. MEN, jeg tog fejl!


Normalt er hans mobil ikke på lydløs, men det var den så lige pludseligt (det var den også sidst at hun kontaktede ham), så jeg lagde 2 og 2 sammen og tænkte at noget er galt her! - Har han kontakt med hende? JA, det har han. Jeg spurgte ham ad hvad der foregik, og fik svaret "intet farligt", og nu er der så lyd på telefonen igen.Næste dag fortalte han mig så over en telefon samtale at han har skrevet med hende. Jeg prøvede senere på dagen at snakke med ham om det, da jeg gerne ville vide "Hvad, hvorfor og hvordan". Han svarede at han savnede det deroppe, og at han jo ikke kunne gøre for at hun var syg i hovedet, og at han så også skulle høre på sladder. Og han var jo ikke utro, han kom jo her hjem hver dag. Det er ham der har taget kontakten denne gang. Det viser sig så nu, at de skriver/snakker sammen stort set hver dag. Beskederne er slettet - og jeg får intet af vide om noget. Det hele føles lidt som hemmelighedskræmmeri.


Da vi fandt sammen havde han kæreste, og det foregik lidt på samme måde imellem os - med at skrive sammen og hans x ikke måtte vide noget.Vi har normalt ingen hemmeligheder for hinanden, men det her virker hemmeligt med hvad der foregår imellem de 2.


Jeg bliver vildt skuffet og ked, og jeg føler mig svigtet - er jeg ved at miste? Og hvad med tilliden til ham ? Det hele kører rundt i hovedet på mig. Jeg ved godt at i ikke kan give mig de konkrete svar, men bare det at komme ud med det er rart, når man ingen andre har at tale med om det.


Den forvirrede.

0 0
Feed