DM lige om hjørnet

Erhvervsverdenen tager ikke altid hensyn til, at du har sport, ferie..


DM er lige rundt om hjørnet…


Og forberedelserne er på deres højeste. Vi har trænet hårdt, og gjort hvad vi kunne for at blive klar. Torsdag går det løs i Århus, og jeg spiller både mixdouble og damedouble til denne turnering. I mixdouble er jeg seedet 4 sammen med min makker Mikkel. I damedouble har vi ingen seedning - her spiller jeg med min makker Camilla. I begge kategorier har vi svære kampe, men jeg tror på at vi kan komme langt, hvis vi rammer et højt niveau på dagen. Jeg glæder mig helt vildt, og det er altid en fornøjelse at deltage i DM. Jeg kan ikke helt sætte en finger på, hvad det er, men der er bare noget over den turnering.

DM og de fleste andre turneringer vi spiller, strækker sig over fire dage - typisk fra onsdag til lørdag eller fra torsdag til søndag. For mig betyder det, at jo længere jeg kommer i turneringen, jo flere fridage fra arbejde behøves jeg. Jeg har altid computeren med til turneringer, men arbejdet er altid begrænset, da jeg skal fokusere på mine kampe. Alligevel er mine arbejdsmuligheder langt bedre end mange af de spillere, som jeg er på ture med. Det er ikke mange, der rent faktisk har mulighed for at tjene lidt penge, mens de er afsted. Jeg forsøger altid at arbejde forud, før jeg skal afsted til turnering. På den måde er jeg ikke så ramt, når jeg er ude, og når jeg kommer hjem igen.

En del af økonomipresset bliver lettet takketvære min personlige sponsor: Silverbullet. De gør en enorm forskel i min hverdag og interesserer sig for min fremgang i sporten. Jeg er faktisk utrolig glad for og stolt af at må repræsentere dem.

Erhvervsverdenen tager ikke altid hensyn til, at du har sport, ferie, familie eller andet, som du også prioriterer - især ikke når du er selvstændig. Det er dit ansvar at virksomheden kører, og kvaliteten af arbejdet kan der bare ikke gås på kompromis med - i hvert fald ikke i mine øjne. Omvendt tager sporten heller ikke altid hensyn til, at der skal tjenes penge til udgifter ved siden af, eller at sportsudøverne måske har gang i en uddannelse. Det er en kunst at balancere med det hele uden at miste sig selv i forløbet. Folk sætter krav, og du vil leve op til dem alle. Nogle gange er man bare nødt til at huske på, at der kun er 24 timer i døgnet, og at man til en vis grad kun er et menneske, så dét at kunne tænke smart, tænke i effektive og alternative løsninger og kunne spørge de rigtige personer om hjælp er mildest talt guld værd.

- Mai

Photocredit: Mark & Ben Phelan

0 0
Feed