Døbte ham Fakta Fyren

Fakta Fyren fik sit navn efter han fortalte at han havde været med i..

en Fakta reklame som kunde. Det var vist mest ved et uheld han var det, men han var meget stolt over at han var med.Da jeg mødte denne Fakta Fyr, kom han for det første for sent.


Det tog mig under 5 minutter at komme til at kede mig, og sætte mig i en meget lukket jeg stilling. Arme og ben over kors, og med et lukket ansigt.


Vi mødte i cafeen i Palads, hvor jeg tog en omgang kaffe*, mens jeg ventede. Da FF dukkede op, lignede han en ganske normal fyr. Da han åbnede munden kunne jeg høre der manglede et par brikker.
Vi fik en hyggelig lille snak, inden vi skulle ind og se en film, som jeg meget gerne ville se. Derfor gik jeg ikke.


Hele filmen igennem holdt jeg min "Jeg stilling". Med den kolde skulder vendt mod ham, og jeg ignorerede ham nå han sagde noget under filmen.


Da vi var færdige, var planen at han skulle give noget mad, siden jeg havde givet biograf billetterne. FF mente dog ikke han havde lyst til at spise nogle af de mange steder som findes i det indre København. Så han endte med at slæbe mig på McDeath*.
Mens vi spiste på McDeath, spurte han mig galant hvad jeg foredrog min fritid med. Jeg fortalte om mit Fitness, mine spil, venner og fester. Hans svar var at jeg levede et utroligt kedeligt liv. Han brugte sine weekender på at tage til messer* og lave opvisning med fjernstyrede lastbiler. Hvilket jo var super smart, fordi at de kom gratis ind på messerne. Jeg pointerede at det var normalt man kom gratis ind, når man gav noget til messen. Dette var han ikke af samme mening med. Han var meget, meget stolt over at de kom gratis ind. Begyndte derefter at fortælle mig om denne fjernstyrede ubåd han havde i hjemmet, som han aldrig havde fået sejlet med, idet at den var over 2m høj, og han ikke måtte sejle med den i havnen.


Da han endelig havde spist op, (og jeg havde sagt nej tak til dessert, idet jeg nægtede at sidde der, mens han stillede sig i kø for at købe en lille is, mens jeg skulle udstå 30 minutter mere i hans nærvær) påstod jeg, at jeg skulle meget tidligt op, til en travl dag, og derfor var nød til at komme hjem. Vi fulgtes over mod Vesterport st., hvor han skulle have toget, mens jeg skulle ned i P kælderen og have fat i bilen. Da vi kom til stationen, fortalte han mig at han ville følge mig over til min bil, og jeg tænkte, dum som jeg var, at jeg nok ikke ville dø af 5 minutter mere i hans selskab.

Da vi stod ved P huset, og jeg skulle ned efter bilen, stoppede han mig, og spurte om han ikke måtte komme med mig hjem.... Min hjerne gik totalt i stå, klappen faldt ned, og jeg stod og stirrede lidt på ham, inden jeg kunne slå det hen i en joke, grine af det, afvise og undre mig over hvordan fyren dog ikke havde fattet den lukkede jeg stilling, hvordan han havde misset samtlige lektioner i kropssprog og bare ikke havde fattet et hak. Han tog det nu fint nok, og ville være sikker på at jeg ikke var vred. "Can't blame a girl for trying. Can't blame a guy". Jeg tog det i stiv arm. Han fortalte mig at han i en god alder af 35 stadig var jomfru. Og spurte mig IGEN om jeg ikke ville gøre ham til en mand. Jeg afviste igen. Han fortalte derefter hvordan hans venner til hans 30 års fødselsdag havde givet ham en luder, som han dog intet havde lavet med, fordi han ikke kunne få den op med hende. Jeg var lidt usikker på hvordan jeg skulle forholde mig til denne nye information, men prøvede at smile overbærende og se ud som om jeg kunne forstå ham. Han spurgte mig igen, igen og han ikke skulle med mig hjem. På dette tidspunkt havde jeg fået nok, og sagde kort, hårdt og koldt "NEJ!"
Han spurgte mig herefter om jeg ikke skulle igennem hans by på vejen i bilen, så han kunne få et lift hjem. Jeg var overbevist om at jeg skulle over Skagen for at komme hjem. Eller Berlin.. Bangkok.. Norge.. Alle andre steder end igennem hans by. Og da jeg var på vej mod bilen råbte han efter mig igen om jeg var helt sikker på at han ikke skulle med hjem. Jeg smækkede døren til P huset bag mig.

Desværre var dette ikke enden. Han havde jo mit nummer.
Så han ringede til mig nogle dage senere, mens jeg var til fest hos en af mine veninder. Stemningen var høj, og vi havde allerede der fået en del alkohol indenbords. Min telefon ringede, og jeg så det var ham. Jeg smed min telefon over til Henrik hurtigt, som greb den og tog røret. Henrik som ellers er en meget underholdende fyr, prøvede at få en snak i gang med FF, men gav hurtigt op, stak telefonen til min gode veninde Maria, hvorefter hun forklarede at der bestemt ikke var nogen Tine her. Jeg hed jo Tina.
Da han skrev til mig senere på nettet og spurte mig ang. mit nummer, sagde jeg at jeg havde byttet nummer med min veninde. Han spurgte om der var en chance for at score hende.


Ordforklaring


Brikker: De små ting som løber rundt i vores hoved og får os til at fungere i hverdagen.
Kaffe: Drik som desværre kan holde dig vågen gennem næsten ALLE kedelige situationer. Indtages desværre nogle gange hvor man ikke burde, fordi det ville gøre mindre ondt at falde i søvn.
McDeath: McDonald's. Sted hvor folk der gerne vil være overvægtige bilder sig selv ind at maden er sund og salaten ikke tager skade af at være svøbt ind i friture fedt.
Messe: Sted for folk der er super interesseret i et eller andet kedeligt emne, som er så interessant for dem selv, at det gøres liv værd at leve.

0 0
Feed