Drømmefyren. Hvordan..

skal han så være? Han skal se godt ud.. ..vigtigst er ansigtet.

Et lækkert smil og nogle varme øjne. Okay okay, kroppen har også lidt at sige.. Ikke at jeg går vildt meget op i den, men jeg bliver aller mest beskidt i sengen - når han er trænet og står snorlige.. så det sagt!


Han skal være ærlig. Han skal turde sige tingene som de er - også selvom han ved det gør mig sur. Ingen små løgne, for hvis jeg finder ud af dem og så bliver jeg sindssyg og tror det værste!


Han skal være trofast. Han skal have nok i mig.. jeg kan sagtens overleve han kigger på andre piger osv., for der er fanme mange flotte derude. Men han må aldrig gå skridtet videre med nogen andre, sålænge han siger han er min. Heller ikke i skjul, til dem der skulle være i tvivl.


Han skal have en vis højde! Jeg er selv 164 - en meget normal pigehøjde hvis jeg selv skal sige det. Drømmemanden er minimum 10 cm højere end mig, da jeg ofte går i høje hæle. Det er vigtigt han ikke er lavere nogensinde. Med mindre det fordi han sidder nede mellem mine ben og er igang med noget! ;-)


Han skal være sjov. Han skal kunne få mig til at grine. Og eftersom jeg selv synes jeg er ret sjov, er det også vigtigt for mig at jeg kan få ham til at grine. Vi skal synes hinanden er åndssvage, tossede og sjove!


Han skal være piv fræk. Bum! Han skal kunne tale frækt til mig, han skal kunne blinke med øjet, så jeg bliver helt varm i kinderne. Han skal være med på stort set det hele, imellem ham og jeg - på et lagen, eller hvor vi nu er.


Han skal have kompentencer! Jeg tænder på en dygtig mand! Så uanset om han er murer, mekaniker, kok - sælger - så skal han være dygtig til det han laver. Tilmed passioneret omkring hans fag.


Han skal være intelligent! Han behøver ikke være en mega brainer på parat-viden - det må han godt, men han behøver ikke. Men at være intelligent er mange ting. Det er også at kunne argumentere for sin sag. At kunne føre en intelligent samtale - at have holdninger og vide lidt om livet.


Han skal være målrettet.
Det sgu 'turn on' hvis en mand ved hvad han vil. Hvis han har nogle mål her i livet og følger dem!


Forstående.. åh ja. Han behøver ikke at være enig i alt jeg gør. Han behøver ikke at synes det samme. Men i stedet for at ‘banke mig i jorden’ - ikke bogstavligt, for at mene anderledes eller gøre anderledes end hvad han ville have gjort - så skal han være forstående og støtte mig i det, i mine valg.


Elske kommunikation! (Jeg ved godt at jeg måske bevæger mig mere hen imod en drømmekvinde nu - men lad os lige holde skruen i vandet her)
Jeg er vild med kommunikation.. telefonisk, på sms’er - generelt! Han skal også elske ‘kontakten’.


Så skal han være familiær! Jeg elsker familie hygge, jeg har også et barn - og vil da nok også gerne have flere. Han skal også elske at tilbringe tid med familien.Til slut, skal han være en rigtig MAND!
Der sidder måske nogen derude og tænker; “Tror hun selv på, efter alle de punkter, at hun kan få en rigtig mand ud af det samtidig? Hun må da være tosset!”
Men jep - det tror hun! En mand med skægstubbe, store hænder, dyb stemme - som kan løfte mig op når jeg mindst venter det, som er mand nok til bl.a. at være ærlig, trofast osv., samt kan nyde en finger i røven!
En MAND!

0 0
Feed