En forløsende..

massage.. som desværre blev enden på vores kontakt..

til hinanden...


Jeg har kendt ham længe… Jeg er tryg ved ham.. vi har set hinandens nøgne kroppe et utal af gange.. Men nu var det blevet forbudt….
Den her aften ringede han.. det var meningen han skulle komme over, men han spørger mig så om han må låne et bad hos mig… Det måtte han godt…. Han kom over..

Jeg finder håndklæde frem og ville ligge det ud til ham på badeværelset….
Der står han så.. splitter.. Han er fræk.. veltrænet, tusset, flot… Han spørger om jeg vil med, jeg siger: ’Det går jo ik’…
Han hiver min bluse op over hovedet på mig.. Stille.. Jeg kunne have stoppet det flere gange.. Men det gjorde jeg ikke. Han kørte sine hænder ned over min nu nøgne krop… Vi gik ind under det varme vand… Han nussede mig.. vi sæbede hinanden ind.. . der er ikke så meget plads i brusekabinen og næsten uanset hvordan vi stod – kunne jeg mærke hans stive pik støde mod mig… Med hans og min højde, passede det med den hele tiden ramte mig lige i overkanten af min numse…. Det i sig selv var pirrende..
Vores ansigter og munde kom tæt nogle gange, jeg undvigede dog – måske jeg mente at det var mere okay så.. Jeg havde dog lyst….

Han havde lovet mig noget massage… Jeg trængte sådan.. Han var den første til at gå ud af badet...
Da jeg var færdig med at tørre mig, gik jeg ind mod soveværelset – da jeg kunne se han var derinde… Han havde tændt stearinlys og gjort klar til at jeg kunne ligge lige der, på sengen… Olien stod ved siden af… Jeg lagde mig ned på maven.. helt nøgen… Han satte sig henover mig… han var også nøgen..
Han hældte en masse olie udover min nøgne krop… Han lagde ud med at massere mig øverst på ryggen, skuldrene, i nakken… Han har nogle lækre hænder…. De har altid taget fat helt rigtigt… Hænderne bevægede han længere og længere ned over min krop og et kort øjeblik i nogle af hans ’strøg’, ramte hans hænder ned over min numse, ned over min fisse… ganske kort…. Det blev der mere og mere af.. Mine inderlår.. min fisse.. mere olie.. det hele gled så lækkert.. det føltes rart.. jeg var afslappet… Hans fingrer gled ind i min fisse nogle gange.. Nærmest så let som ingenting, pga. al olien.. Det kildede helt sindssygt..

Hans krop blev nu mere oprejst og han kørte igen sine hænder, med fast tag, hele vejen op ad ryggen, til nakken, til hovedbunden – og ligesom han når hovedbunden kan jeg mærke hans pik glide ind i min fisse og jeg udbryder et støn..
Et lettet forløsende støn…
Han kneppede mig, først lidt stille – så dybt, så hårdt… så stille… Mine hænder greb hårdere og hårdere fast i pudens hjørner – jeg bed i min dyne for at dæmpe mine lyde lidt… Han fingrekneppede mig indimellem så jeg sprøjtede… Hans pik gled ind igen, så jeg sprøjtede endnu engang..
Den her gang kneppede han mig hurtigt og hårdt til han også selv nåede klimaks og kom udover min røv, op ad min ryg….Nu kunne jeg så gå ud og skylle mig igen…. Jeg takkede for en yderst lækker og forløsende massage..
Synd at det skulle blive enden på vores bekendtskab - i stedet for at blomstre til noget større og smukkere….

0 0
Feed