En kvinde med 'bagage'

- blot et objekt? Eller et subjekt.. Nogle gange føles det..

Kære Kvinderudenfilter.dk


Nogle gange føles det at være kvinde ret så cool,. andre gange ret så kompliceret, især hvis man har lidt med i bagagen!


Mange kvinder har nok prøvet at føle sig lidt som et objekt frem for et subjekt, når de er i byen. Blikkene, kropsgnidningerne på dansegulvet og den lumre stemning.. Det er vel egentligt blot en del af jagten på den kommende mand som en ung kvinde, og det kan da også være rart at blive beundret.Men hvad nu hvis kontakten med fyre efterhånden har givet en et indtryk af, at sex står allerhøjest på listen og det skal bare ske hurtigt og være top tunet,. og man bare ikke lige kan efterkomme det på grund af forskellige udfordringer. Det kan være svigt fra tidligere ekskærester o.lign. og i mit tilfælde overgreb i barndommen.. What to do?...


Noget der kan være så skamfuldt og tabu og følelsen af ikke at kunne være den kvinde, de søger, fordi man bare ikke er god nok, for kompliceret. Det pres der hviler på en i forhold til at være den her kæreste, som gerne vil elske og elskes, men ikke bare lige kan og frygten for ikke at være nok, ikke at slå til.. Jeg tænker man kan have den følelse af mange grunde og af forskellige livserfaringer, brud på tilliden etc. Hvordan man bevarer troen på kærligheden, på de gode fyre og bliver i stand til at lukke kærligheden ind er vel nok nogle af de tanker, der ofte farer igennem hovedet på mig.. Hvorfor skal det dog være så kompliceret at finde sin bedre halvdel, når kærligheden burde være det mest naturlige i verden?


..... og er det bedst at søge modsætningen af en selv eller bør man nærme sig den mandlige version af en selv? ( lidt ude af kontekst, og så alligevel relevant!) Det er vel nok mit sidste store spørgsmål til jer derude.

0 0
Feed