En slap pik er en..

loyal pik! Den stive pik SNYDER – den slappe pik ser I..

- den kan man stole på!


”Jeg har brug for den slags kærlighed der ikke bare forsvinder med en slap pik!”
Det er jo helt ufatteligt hvad en mand er i stand til at vise, så længe pikken er stiv og han har lyst! Han kan endda formå at vise ømhed og omsorg!Man tror han er glad for én.. Hans øjne viser det jo?Man tror han holder af en, for hans blide kys og berøringer fortæller det jo?Men det er SNYD! Hans stive pik, narrer én! Det er den slappe pik man kan stole på!


Man ligger der i sofaen.. Han er kærlig, han er omsorgsfuld. Han ligger og nusser én og det er virkelig rart – det er trygt! Det man ikke ved, det man ikke opdager – før det er for sent og man sidder i saksen – det er, at han kun har én agenda! Og det er sex.. Så snart han har fået det han vil ha’ og pikken er slap – så forsvinder al det kærlige.. Ingen nus.. Ingenting.Ham vil vi IKKE have!


Nææ.. Det er den slappe pik vi kan stole på! Hvis ham og hans slappe pik stadig har lyst til at være i vores selskab, når sexen er ’ovre’ – hvis han stadig formår at beholde samme glimt i øjet, hvis han stadig er kærlig – sååå er det en anden snak.Det er HAM vi vil have!
Den slappe pik skal vi passe på! Den er vores ven! ”Ven”!

Vi skal vise den at vi er vilde med den – vi skal nusse og kærtegne den og være glade for den også. Det er nemlig ikke kun mændene der skal have lyst til at blive når pikken er slap – vi skal stadig synes dén og Han er DEJLIG, selvom den er slap.

En slap pik der føler sig tryg – det er en loyal pik!


Må hellere lige tilføje:
Det må endelig ikke misforstås - vi kvinder er ret så glade for den stive pik også! Så en slap pik - skal ku' stå!

Nå, nok om pik!

For nu ;-) ...........

0 0
Feed