En tur i det fri.. ​En helt

..almindelig sommer aften tur i søndermarken med min..

..pige kæreste..


Kæresten og jeg var ude og gå en tur som vi tit har gjort. Men denne gang skulle blive meget anderledes.


Vi havde ikke set hinanden i et stykke tid, da hun havde været ude og rejse. Så man kunne godt mærke på os, at vi havde savnet hinanden...

Hun tager mig i hånden og jeg kan mærke hvordan hun holder klemmer til. Hun fortæller mig at hun har savnet mig.. Jeg stopper op og vender mig om mod hende, trækker hende hen til mig og giver hende et kys på munden og smiler sødt..


Vi går videre og kommer forbi et lille hus af et slags. Hun kigger på mig med et meget frækt smil og et blink i øjet og med ét, så var jeg blevet hevet op mod husets væg..

Hun holdte mine arme fast over mit hovedet, så jeg ikke kunne røre mig, hun kyssede mig blidt og intenst på munden. Jeg kunne mærke hvordan varmen inden i mig steg.

Hendes varme tunge gled drillende ned og op af min hals, mit hjerte bankede derud af. For det første pga. hendes kærtegn men også fordi, at der var en hel del mennesker i parken der kunne komme og se os.

Det var anderledes og mere spændende end hvad jeg havde prøvet før..

Jeg var tændt og kunne nu mærke at jeg var blevet mega våd og at jeg ikke kunne holde mig tilbage mere.. Jeg ville ha' hende og det skulle være nu!


Jeg tog hende og lagde hende på en bænk der stod ved siden af, rev hendes trøje af og kyssede hendes bryster og bed hendes brystvorter, så de blev hårde i min mund.

Tog hendes bukser ned og tog en finger op i hende - hun var driv våd! Hun stønnede!

Jeg kørte min finger rundt og omkring hendes klit.. ...kunne mærke hvordan hendes hænder borede sig dybt ned i min ryg, hun begyndte at dirre og måtte bide sig i læben for ikke at stønne for højt, men det tændte mig mere og jeg tog mere fast.


På dette tidspunkt var vi ligeglade med hvor vi var eller hvad vi lavede, det var bare hende og jeg!


Jeg tog min hånd væk og rørte hendes inderlår,vmave og hals. Jeg tog fat i hendes nakke og hår og hev det tilbage, og i det samme førte jeg flere fingre dybt op i hende og begyndte at fingrekneppe hende.

Hendes støn blev højt og hurtigt, samt hun vred sig rundt.

Der gik ikke lang tid før hun kom og ja, kom var ikke ordet, havde aldrig set hende komme sådan før!!

Jeg satte hende op og vi kyssede, men i det samme begyndte vi at grine lidt over det..


Når man virkelig vil ha' hinanden, så kan man glemme tid og sted.

Dette er en af de aftener der ikke vil blive glemt, og nok heller ikke den sidste ;)..

0 0
Feed