​En ‘ven’ i mors seng

Jeg lukker op for et ‘tabu-emne’.. om datingliv og moderskab.


Nu har jeg været mig selv længe. Og er der noget jeg i mit datingliv er gået op i - så er det at passe på min dreng, min lille søn.
At når han møder nogle - så er det fordi at mor synes godt om vedkommende, og muligvis kan se en fremtid - men det er ALTID kun som ven, at han møder nogen!

Nu er det sådan, at jeg har en ven, en bedste ven - som nogle gange låner sofaen her og det er min søn vant til.

Men hvordan forklarer jeg så, at mit nyeste bekendtskab, 'A' - vi har set hinanden i noget tid, får lov at sove i mors seng?
Min søn har mødt 'A' flere gange skal det lige siges. Men skal det bare slet ikke ske - imens jeg har min søn? Det har jeg jo egentlig tænkt længe.
Hønemoren har passet på sin lille kylling..

Men! Udover at være mor er jo også kvinde - og jeg har også lyster og behov. Og når nu at jeg er glad for en - skal han så ikke kunne sove hos mig?
Er det okay, at min søn skal opdage, at der ligger en anden i min seng?
Der vil sikkert være mange der vil skrige NEEEEJ… Men jeg synes at emnet er relevant - for er det ikke også okay, at han ser at mor har en ven som hun er glad for. Så glad - at han får lov at sove i hendes seng?

Der er mange måder at gøre tingene på.
For mit vedkommende har jeg givet 'A' lov til at sove i min seng, når jeg vidste at han skulle op mega tidligt, lang tid før min søn vågner - og derfor var ude af døren, før min søn vågnede og kunne ‘opdage noget’.

Men hvad gør man så, når ens søn pludselig står op en nat og kommer ind i mors soveværelse?

Første gang nåede jeg at ‘gå ham i møde’ - så han nåede ikke at opdage noget i mørket og med små sammenklemte trætte øjne - men jeg fik det helt stramt indeni kunne jeg mærke - da det var lidt mere nyt med ‘A’ og jeg.

Anden gang det skete, der så han det. Og jeg forklarede min søn, at 'A' havde fået lov til at sove i mors seng, da han fik ondt i ryggen af at ligge på sofaen som er noget hårdere end mors seng. Og det var rigtig nok, bekræftede min lille dreng, ‘ja, det er rigtigt - sofaen er hårdere mor’.

Min søn har mødt 'A' en del gange som nævnt - og det er gået rigtig fint. Så VI, min søn og jeg er enige om, at VI godt kan lide 'A'. Derfor er det nok heller ikke så slemt, at han fik lov at sove i mors seng..
I hvert fald - har han ikke virket mærket af det og jeg er meget opmærksom på ham og mulige signaler..

Men det kan være svært at balancere datingliv og moderskab.

Er der andre der kender til det?

0 0
Feed