For mange mænd!

Jeg mangler kærlighed, men jeg er bange for at...

...blive såret..


Kære Kvinderudenfilter.dk


Jeg har brug for hjælp. Jeg synes at mit liv lyder som en dårlig joke - læs hvorfor;


Jeg har altid været den pige som blev smask forelsket i fyrene, endte i seng med dem og blev så droppet bagefter. Sådan har det været siden min seksuelle debut, da jeg var 14. Så jeg lagde følelserne på hylden, og havde en masse skiftende sexpartnere. Så mødte jeg desværre en fyr som jeg blev smask forelsket i, og endte med et knust hjerte. Jeg kom i forhold med ham, og fandt ud af, at han var mig utro gennem hele forholdet.Så jeg kom ud på markedet igen, og jeg må sige at jeg har udnyttet det. På under et år har jeg haft flere sexpartnere end jeg vil kendes ved. Jeg har flirtet med mere ekstreme ting, været sammen med folk som jeg normalt aldrig ville være sammen med.For at sige det som det er: jeg har været en kæmpe 'slut'!Udover det, så har jeg én fast sexpartner som jeg holder meget af, men som jeg af mange grunde ikke skal, kan eller vil være i forhold med.


For cirka to uger siden, lagde jeg mig i min seng, og havde en underlig følelse indeni. En tom følelse. Jeg følte mig underligt deprimeret, alene, ensom. Jeg havde brug for at blive passet på, elsket... jeg havde brug for en kæreste.Og den følelse har været der konstant de sidste to uger.


Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. For jeg er så bange for at blive forelsket og så såret igen. Jeg er så bange for at blive forelsket i den forkerte, men jeg har en uslukkelig tørst efter kærlighed. Og jeg kan mærke på min psyke, at jeg ikke kan tåle alle de forskellige mænd.


Jeg spørger derfor her - hvad skal jeg gøre?


Kærlig hilsen

Madeline, 18 år

0 0
Feed