​Heldigvis er alle dage..

.. ikke ens! Imorgen bliver en hel special en af slagsens..I søndags var en mærkelig dag. Min ex og jeg blev endelig færdig med bodelingen, vi satte punktum på et forhold i medgang og modgang, mest det sidstnævnte igennem 20 år.

Det har på ingen måde været de 20 år værd, men vi kender det alle alt for godt, tiden går, også selv om det ikke lige var meningen.

Men dette punktum åbner op for en masse muligheder og specielt ET jeg har gået og ventet på et stykke tid. Jeg lever endelig det liv sammen med min elskede Master A, som jeg så længe har ønsket mig og jeg går rundt og bærer på en lille hemmelighed, JA… selvfølgelig vil jeg dele den med jer!!!

Når man ved at alting er faldet på plads og, man mærker en helt speciel ro og varme sammen med sin master, så ved man, at man endelig er kommet hjem!

Det fejrer vi ved at give os selv helt og holdent til hinanden, ved at gifte os fredag kl. 10.45, på rådhuset i første omgang.
Vi vil blive viet af en præst i vores have i starten af sommeren, måske før, da det betyder så meget for os, men det vil dog blive en lidt anderledes vielse og meget privat. Den vil forgå normalt og derudover vil vi hver især læse vores ægteskabsløfter, - kærlighedserklæringer op for hinanden. Et meget lille intimt arrangement.

Jeg ”fucking” elsker ham, for evigt og altid………..

Go lille fredag derude!!!!

0 0
Feed