Historien bag mig

I 2010 valgte jeg at sadle om ift min livstil, jeg boede i Århus..

..levede et liv på facader. 


Jeg havde i mange år levet med overspisning, grundet en turbulent barndom og ungdom.
Jeg mødte en fantastisk kvinde som hjalp mig til at forstå mig selv samt skubbede mig i gang. Jeg begyndte at arbejde intenst med mig selv, hvilket kostede en lang periode med depression og en kamp mod venner og familie som havde svært ved, at rumme mine til tider vanvittige beslutninger. Ydre mere kostede det mig et forhold til min daværende kæreste. Hvilket måske var meget godt i sidste ende, da jeg ikke var det sted i livet som jeg først havde givet udtryk for.

Jeg pakkede mine ting og fandt en lille lejlighed. Her begyndte jeg intenst, at prøve, at skrabe alle mine facader af. Dog uden held. Jeg fik flere og flere hadefulde beskeder fra venner og bekendte og jeg vidste at jeg var nød til at komme væk fra de facader jeg have fået skabt.
Jeg valgte derfor Maj 2013 at flytte til København og starte en ny tilværelse.

I 2013 fandt jeg ud af jeg var nød til at overvinde min angst til træningscenteret.
Jeg begyndte at træne og fandt hurtig ud af, at det var den rigtige hylde for mig. Al den vrede jeg havde inden i begyndte at komme til syne igennem min træning. Jeg prøvede at skabe nogle relationer rundt omkring i København. Ingen kendte mig så jeg kunne starte fra nul ((( PERFEKT)))

Jeg valgte at begyndte at bruge Instagram til at skrive om min rejse. Jeg oprettede hashtaget #farvedeller for at folk kunne følge min rejse. Dette skulle senere vise sig at være et # mange begyndte at bruge og stadig bruger idag.
Jeg etablerede mig i en lejlighed i Valby og begyndte stille og bygge en vennegruppe op. Mange af mine gamle venner fra Århus havde jeg mistet og mange ville ikke snakke med mig, hvilket jeg den dag idag godt forstår.
Jeg have jo selv skubbet dem væk da jeg ikke have overskuet til at forklare dem hvor dårligt jeg havde det.
Jeg startede til psykolog, hvilket var FANTASTISK.
Niels var lige min ”kop te". Hans lille behandler-rum, var fyldt med kunst, filosofi og forståelse for MIG. 2 gamle læderstole stod midt i rummet med et bord imellem. Niels var en ældre herre som virkelig og stadig kan få mit hoved til at forstå, hvorfor jeg nogle gange tager nogle beslutninger som ændrer nogle ting.


Kærligheden var også helt skæv for mig.
Først søgte jeg den for at lappe mine sår, men jeg fandt hurtig ud af, at det var den dummeste ide. Da jeg langt om længe have overbevist mig selv om at jeg IKKE skulle i noget forhold, møder jeg Michael helt tilfældigt. Jeg gjorde ham hurtig klar over at jeg IKKE skulle have en kæreste men at vi sagtens kunne spise sushi sammen og at det så var DET.
Michael var lige så klar i spyttet. Han var lige gået fra hans kone og havde brug for tid alene. Men nogle gange går det jo ikke som man regner med.
Vores møde på sushibaren vendte op og ned på alt. 


Jeg faldt pladask for hans varme øjne og hans værdier i livet, jeg var godt og grundigt SOLGT. Jeg kan huske at jeg sad og fokuserede på at spise min sushi let og elegant for ikke at ligne en klovn (by the way, det er mega svært).
Heldigvis viste det sig hurtigt at Michael var lige så ramt som mig. Vi blev hurtig forelsket i hinanden og brugte mange timer på at snakke om fortiden, vores liv og valg.
Jeg var 110 % ærlig for første gang. Det gjorde så ondt. Men Michael holdte mig bare tæt, når tårerne begyndte at trille ned af mine kinder. 


5 mdr. efter vi havde mødt hinanden valgte vi at købe en lejlighed sammen på Amager, til nogens store skræk.. Men som vi sagde til de mennesker som gik imod vores kærlighed; "herre gud, det er sgu da ikke et barn men en lejlighed vi anskaffer os".

Vores kærlighed voksede og vi fandt hurtigt ud af, at det vi havde var K Æ R L I G H E D. . Michael har uden tvivl givet mig plads til at udvikle mig og sammen er vi blevet et stærkt par. Efter 2 år fik vi sammen vores første barn Mirah.


XXX

Heidi B

0 0
Feed