​Hvad kan en banan?

Jeg har googlet lidt.... Bananer kan faktisk meget.


Jeg har fundet alverdens fine fakta baseret artikler omkring hvordan bananer bl.a. kan nedsætte dit blodtryk, hvordan de er gode for fordøjelsen, at de er gode for maven, at der er masser af c-vitaminer m.m.

Joh, de er gode de bananer..

Men hvis vi nu kigger væk fra al det kedelige fakta, hvad kan en banan så?

1 En banan kan holde sig ’stiv’/fast i flere dage.
Det er mere end man kan sige om en vis anden ’genstand’. Den behøver ikke engang at poppe piller for at holde sig ’oppe’.

2 Hvis man tegner en lille smiley på, en glad mund og et par
øjne – så kan den gøre en i godt humør.

Selv voksne mennesker dur det på!
Tegn på en banan og stil den på din kollegas skrivebord eller lig den i
ungernes madkasse.
Waaaiit for it - dér, et smil!  .........................Man kan prøve at bekæmpe det, men det kommer, før eller siden.

3 En banan kan man øve sig på.
Ja altså, ikke hvordan man skærer frugt ud, eller jo, hvorfor ik’! Men eksempelvis også hvordan man kommer et kondom ordentlig på? Eller hvad med hvordan man sutter en …? 

Jeg har siddet og skulle forklare en veninde hvordan jeg tog mig af en sådan opgave – og der er en banan en ganske udmærket genstand. Den har formen..

4 En banan kan være en flot delfin i en frugtdekoration.
Seriøst har I set det? Super smart alternativ til kager og al mulig andet, til fødselsdage osv. Det ser festligt ud, med en masse frisk frugt!

5 Den kan stille selv den værste sult for lidt tid.
Man kan næsten altid hapse en banan – og så lige klare sig ikke? Den fylder alligevel lidt og ligger en god bund – og så ligger den godt i munden.

6 Den er god til at flirte.
Mænd er så dejlig primitive – så hvis du griber ordentlig om bananen, med hånden, eller hvis du omslutter dine læber om den rigtigt, måske nipper lidt i spidsen og samtidig kigger ham dybt i øjnene – bum – så har du ham.
Nu har du vendt hans tanker i én retning..

7 Du behøver ikke holde den ud for længe af gangen.
For efter nogle dage, bliver den helt brun og kedelig og blød – og så kan du blende den ned i resten af kagemassen med god samvittighed – jeg lover, den siger ik’ en lyd.

0 0
Feed