Hvad sker der lige for de..

mænd? Så trak han sig bare ind i et sneglehus....

 ...sneglehus...


Som man lige tror at man har mødt manden, man har ledt længe efter – trækker han sig ind i et sneglehus og udstøder et piv, om at han har en aftale med sig selv om at være single i noget tid, da han altid har været i forhold. Det er ikke én mand, men en tendens jeg er er stødt på. Tænker om det også er nogle i er stødt på?


Jeg befinder mig i alderen, at jeg har fået børn, de er så store at det igen er muligt at få et forhold og være en smule egoistisk og nyde livet.


De mænd jeg støder på, på min egen alder, søger kvinder der er 10-15 år yngre, eller også er de gået i et tilbagefald af at skulle udleve deres indre drengerøv - som ikke er sket i deres liv med den kvinde, de udså som mor til deres børn.


De higer efter det ydre og lægger låg på alle følelser. Man får hele charme spektret og falder i med begge ben (selvom jeg(vi) ikke helt vil være ved det).


For blot at nævne en historie, så mødte jeg en mand i byen - ikke på en dating site, men in real life… Han kontaktede mig og spurgte til sidst om vi ikke skulle mødes. Det gjorde vi så… Han var det sødeste og jeg blev total 'blown away'. Han var tilbageholdende på de rigtige tidspunkter, og ingen ”dick pictures” som jeg efterhånden er blevet bombarderet med. Han lavede morgenmad på sengen og mente at vi skulle tage ud og lærer hinanden at kende, istedet for at alt forgik i sengen. Fedt, endelig en der ville vide hvem jeg er, og ikke bare knalde (undskyld det primitive udtryk). Han skrev at han elskede duften af mig i hovedpuden, og at han bare savnede mig ekstremt meget.


Vi så hinanden, og havde vi blot 2 timer uden børn og gøremål, udnyttede vi tiden. Han skrev, ringede og var virkelig om sig.


Det blev jul og han afsatte alle dage til at vi skulle lære hinanden af kende. Vi mødtes julenat med hans venner, vi drak, og temmelig fulde tog vi hjem til ham. Her tilbragte vi 1 . juledag med mega tømmermænd, men det var sjovt. Vi var sammen de næste par dage og havde det sjovt og dejligt. Vi fik talt sammen i mange timer, og pludselig i en samtale kom det; "og derfor er jeg ikke noget for dig"…. Hvad !?- var det lige en besked om at jeg godt kunne glemme alt om et ”os”.


Spurgte ind til det han sagde, og beskeden var blot, ”stol på mig når jeg siger det..” og jeg blev ved, ville vide hvad der lå bag. "Jeg vil gerne være single, det har jeg lovet mig selv".


Hmm, jeg blev forvirret og er nu i et vakuum af vrede og frustration over at jeg endnu engang er faldet i nettet. Han talte konstant om fremtid og børn!!! Og så var det lige som det…Vi skulle ha haft en dag mere sammen, men nu lå det lige som i kortene at han skulle tage hjem… Og heldigvis, for det var nu det skulle ske og ikke om en måned, hvor jeg måske var faldet for ham og hans charme.


Og ja, så er der de meget unge fyre, der bare mener at de har mødt kvinden i deres liv... Men jeg vil altså helst have en fyr på min egen alder eller lidt ældre...


Fortæl mig lige hvad det er der sker…

0 0
Feed