Inden en fræk aftale

Forbereder du dig på en fræk aftale? Det gjorde jeg..

Det gik ikke ligefrem som forventet, kan man vidst roligt sige.
Men jeg vil prøve at fortælle jer lidt om mine forberedelser - da jeg egentlig finder det ret komisk. Altså nu, her efterfølgende...

Jeg havde en fræk aftale med en gammel flamme.
En vild flamme! Manden er møg lækker. Han står knivskarpt, og så er han en drøm i sengen.
Jeg havde et major crush på ham dengang - og det tog lidt tid at komme mig over ham.
Så! Selvom at jeg er ovre den del - så herskede der ingen tvivl om, at jeg skulle være så lækker som overhovedet muligt, den dag han igen ville stå ved min dør..

Så jeg gik igang med forberedelserne.
Forberedelser skulle der til - da jeg ikke lige kan stille mig i samme kategori som ham - i ved, den jeg kaldte 'knivskarp'. Det er nemlig ikke mig.
Jeg har sgu fået lidt mere på sidebenene siden han så mig sidst.
Og som altid var jeg 'ude i dårlig tid'. Aftalen lå på en fredag, så mandagen inden tænker jeg:
Godt! Nu det nu. Nu skærer jeg ned på fødeindtagelsen, går igang med at behandle min appelsinhud på lårene, får gjort lidt ved min kulør, går ud og shopper lækkert undertøj - og så gemmer jeg projekt hårfjerning til om torsdagen, således at jeg er glat som en ål til fredag.
Yes - Go!

Mandag: Projekt - Ud og shoppe efter undertøj.
Lyset i prøverummene viser bare alt det man ikke vil se. Appelsinhuden skærer som en torn i øjet på én, de ekstra kilo sidder nu som buler omkring Bh'en, og de flotte små trusser man står i. Jeg er ikke tyk og stor - men jeg er .. slasket? Kan man sige det? Blød - så uanset næsten hvor lidt elastik der er i trussen - så presser den ind i mit flæsk, og så syner det bare af meget. Aahhh!
Nå - men med min gode veninde med på slæb, får jeg købt en masse som ikke er undertøj. Bl.a. falder jeg over en gummi cup - som åbenbart skal kunne hjælpe én af med appelsinhud. Det prøver vi, tænkte jeg! Nå, og til sidst lykkedes det os endelig at finde et sæt undertøj der var nogenlunde. Damen i butikken var yderst tålmodig og venlig, som vi nærmer os lukketid.

Senere samme aften; Projekt - gå væk appelsinhud!
Efter forskrifterne øser jeg på med babyolie på området jeg vil 'behandle'.
Sætter gummi-cup'en på, som hurtig suger sig fast. Frem og tilbage stod der - så det gjorde jeg. Og av for helvede! Det er altså ikke for børn. Så det er godt at børn ikke har appelsinhud.
Nå men da jeg har ømmet mig lidt over denne tortur af mine bamselår, går jeg til køjs.

Tirsdag: Projekt - prøv at vær' fræk!
Nu var det tid til at prøve det nye undertøj hjemme, samt de gamle kostumer, og blonde bodystockings. Yes. Foran det store lækre spejl - i MIN belysning derhjemme, som er meget bedre end lyset i prøverummene. Nu skulle jeg være diiirty!
Men nej. Det sad så ikke ligesom det plejede. Som i slet ikke. Jeg kunne slet ikke lige finde mig til rette i noget af det! Og heller ikke det nye sæt undertøj - det duede sgu ikke! Jeg var for en stund både naughty politikvinde, sygeplejerske, og den søde 'bondepige', men nej.
Jeg følte det ligesom ikke.

Nå men igang med torturen. Jeg kunne i det mindste gøre noget for at komme af med den skide appelsinhud, som jeg aldrig har budt velkommen i øvrigt?! Det dukkede ligesom bare op! Men aaavvv! Anden dagen var meget værre! Jeg var i forvejen øm fra i går, og nu sugede den lille lorte cup bare på ny igen, i mit ømme væv, på min ømme hud. ØV!
Jeg skred i seng...

Onsdag: Åeeeh nej - jeg er blå!
Da jeg vågner denne morgen, tænkte jeg av som noget af det første. Bare av.
Mine lår var ømme. Da jeg stod op og kom ud i lyset - så jeg til min skræk, noget der aller mest mindede om en dalmatiners pletter på mine lår. Jeg havde simpelthen fået små blå mærker i stride strømme!
Jeg bandede og svovlede den dumme gummi cup væk. Det var jo ikke meningen!
Hvad skulle jeg så gøre? For det første vidste jeg jo at han tager fat - og nu gjorde de rigeligt ondt i forvejen mine lår. Og for det andet - pis! Det lignede jo lort!!

Sol må være løsningen, tænkte jeg! Yes - en lidt flottere tan - det må lige være sagen. Så ser man heller ikke de blå mærker lige så meget tænkte jeg. Afsted til solarie, 15 min. Go!
Ja.. Så blev jeg så forbrændt. Jeg var helt rød i fjæset! For helvede!
Nå, men rød bliver til brun, ik'?

Torsdag: Projekt - Damage control!
Afsted med mig til et stort shoppingcenter med masser af muligheder!
Det skulle blive godt. Jeg ville returnere undertøjet - og forhåbentlig ville jeg finde noget nyt og lækkert, som jeg fandt mig tilpas i. I det store center kunne jeg også lige få klaret mine negle, så de så ordentlige ud. Det lykkedes! Med pæne negle - fandt jeg nu også et pænere sæt undertøj - hvortil jeg købte en sort kimono med blonder, som på en elegant og flot måde kunne dække mine nye buler.
Men hvad med de blå mærker på lårene? De var der jo stadig!
Løsningen blev et par net strømpebukser, med hul til missen - sådan at han ikke behøvede at tage dem af - Sådan! Man er vel løsningsorienteret.
Og så lige et par flotte nye sorte stilletter - lidt hæl gør godt, tænkte jeg.

Hjem og prøve!
Og yes! Det fungerede rent faktisk! Nu havde jeg lidt forskelligt at kaste mig i, som jeg havde det okay i. Kanon!
Og nu til det lange bad, nu da projekt glat som en ål endelig kunne igangsættes. Og det er jo bare lækkert. Man føler sig så god som ny, når man lige kommer af med al den uønskede hårvækst. Det der så er mindre fedt, er at fjerne DET HELE, også på missen - og så finde ud af at der inden under alle hårene - gemte sig et par store flotte røde knopper! Og så lige dér? Nu stopper det, tænkte jeg.
Nå! Men på med masser af lækker creme - over det hele, og så afslutte med en omgang self-tan creme. En creme som lige giver lidt glød og tan.
Rent sengetøj på - så det var klart til at blive tilsmudset næste dag.
Og så godnat...


Fredag: The big finale!

Jeg så frem til denne dag. Som i virkelig. Der havde været lidt bump i løbet af ugen - men hva' faen. Og det ødelagde ikke humøret da jeg denne morgen stod op, og opdagede at jeg måske ikke havde smurt den her self-tan creme sådan super godt ud, og der derfor var lidt striber på benene. For heldigvis havde jeg jo mine net-strømper til at skjule benene i forvejen.
Jeg vil holde resten af fredagen for mig selv lidt endnu. Men mon ikke at jeg deler den oplevelse med jer på et senere tidspunkt også.

Men!! Jeg vil dog lige sige - hold kæft hvor var jeg fjollet!!! Jeg ved det godt!!
Han havde jo sagt ja til at komme, han glædede sig lige så meget som mig. Så skid da hul i alle de ting! Jeg skulle lige have hvilet lidt mere i det - og bare slappet af omkring det. Det havde været Så meget bedre!

Men held og lykke til din næste frække aftale, hvis du er lige så tosset som mig - siger jeg bare! Haha..

0 0
Feed