Jeg ønsker mig børn...

...det gør han ik'! Jeg elsker ham så højt, men hvis..

ikke vi ønsker det samme for fremtiden, hvad så?


Kære Kvinderudenfilter,


Hjælp mig.... Jeg står i en situation, hvor jeg ikke ved hvad jeg skal gøre og mit hovedet er fyldt med forvirrende tanker hele tiden!


Jeg bor sammen med min helt fantastiske kæreste, som jeg virkelig elsker højt og vil tilbringe min fremtid med! Vi har været kærester i snart 3 år. Han har en søn på 9 år, som vi har hver anden weekend. Jeg er selv snart kommet til en alder hvor jeg er begyndt at tænke på børn. Jeg kan sagtens vente 2-3-4 år med at få børn, men det er et stort ønske jeg har - og det har jeg ikke lagt skjul på.


Min kæreste og jeg er ikke altid så gode til at tale om de dybere emner, så han har altid fejet det lidt af vejen når jeg har spurgt ham om vores fremtid. Jeg tog mig dog sammen for nyligt og sagde, at vi blev nødt til at tale sammen om vores fremtid og hinandens forventinger osv.Da jeg spurgte ham om han ville have flere børn svarede han, at som det så ud lige nu ville han ikke. Det skar indeni mig...Fortalte ham, at det var en vigtig ting for mig, men at det ikke behøvede at være før om nogle år. Han svarede, at han jo ikke vidste om han ville mene det samme til den tid.. Men noget i mig sagde, at han ikke ville få den lyst..Jeg spurgte ham også om grunden til det og han sagde, at han ville føle det var som at starte forfra, og han nød den frihed han havde nu.Jeg sluttede af med at bede ham om, at tænke over om han ville have flere børn i fremtiden, men at han ikke behøvede at svare mig nu.


Jeg kan ikke tænke på andet. Hvad hvis han ikke vil have flere børn? Skal jeg så gå fra ham? Det ville knuse mit hjerte at skulle forlade ham og det ville knuse mit hjerte ikke at få mine egne børn. Jeg kan mærke at jeg gå rundt i en ulykkelig tilstand.


Er der nogen, som har stået i en ligende situation? Hvad ville I gøre? Håber på råd....


Kærlig hilsen den fortvivlede tvilling.

0 0
Feed