Jeg tog min kæreste..

..på kølerhjelmen.. Hvem siger piger ikke kan..

have vild sex...

Jeg sad i bilen på passager sædet på vej hjem. Kæresten havde hentet mig hos en kammerat, efter at jeg havde været ude og spise med nogle venner og fået noget vin.
Godt med vin.

På hjemvejen begyndte jeg at køre den hånd jeg havde liggende på hendes lår op mod hendes fisse. Med et par fingre knappede jeg bukserne op og lod hånden søge ned mod hendes våde….Jeg skulle bare have hende og det skulle være nu. Mine fingre rørte forsigtigt hendes klit og hun begyndte at sidde uroligt i sædet. Hun kiggede på mig og bed sig i læben. Jeg kan ikke styre det når hun bider sig i læben. Vi var nået et par hundrede meter før indkørslen til parkeringspladsen foran min lejlighed, da hun drejede ned ad en anden vej.
Denne vej førte ned til Vestvolden, men inden man når helt ned til stien er der en parkeringsplads i vejkanten. Hun holdte ind på parkeringspladsen og jeg tog fat i kraven på hendes trøje og hev hende hen mod mig.

Vi begyndte at kysse og jeg kunne mærke, hvordan vi begge blev mere og mere tændt. Jeg kyssede hendes hals, bed hende i læben og kyssede hendes læber. Hun bed mig i læben og der røg al selvkontrol. Hun stoppede lige pludselig op og kiggede intenst på mig, "UD". Flere ord behøvede jeg ikke for, at flå døren op og mens jeg var på vej ud af bilen begyndte at smide jakke og trøje osv.

Vi mødtes foran bilen, hvor jeg smed hende op på køleren. Jeg stod på jorden, lænet ind over køleren og hende, med hendes ben om mine hofter. Jeg kyssede hende mens jeg hev sko og bukser af hende.
G-strengen røg også af helvedes til.
Hun havde fat i nakken på mig og vi kyssede og bed hinanden i læberne og jeg kørte min hånd med mod hendes skød. Der var en mindre oversvømmelse og mine fingre rørte blidt hendes klit. Hendes vejrtrækning blev mere og mere stønnende I mit øre, jo mere jeg rørte ved hende. Jeg lod to fingre glide op i hendes drivvåde hul.
Hendes negle borede sig ned i nakken på mig da mine fingre ramte helt oppe. Hun hev mig helt ind til hende så hendes hoved var helt tæt på mit. Hendes blik var underdanigt og mens mine fingre skiftevis legede med hendes klit og kneppede hende, først to, så tre, så tog min anden hånden et fast greb om hendes hals. Hun stønnede højere og højere og jeg gjorde det hårde og hårdere og hun borede neglene ned i nakken og ryggen på mig og rev langsomt. Så kom hun, det væltede ud af hende og jeg havde hendes sprøjt langt op af maven. Det løb ned af mig. Jeg lod fingrene glide op i hende igen denne gang tre fra starten.

Hun lå der på køleren foran mig og vred sig og stønnede højlydt. Hun hev sig helt ind til mig og bed mig i læben mens jeg kneppede hende hårdere og hårdere, mens vi stod der kom der skikkelse gående med en hund. Jeg blev et splitsekund grebet af "åh nej", men mistede hurtigt fokus igen tilbage til den nøgne kvinde på kølerhjelmen der stønnede højlydt.

Jeg fortalte hende at der kom en gående (så havde jeg været en ’gentlewoman’ mente jeg), men hun var kold. "Fuck det! Knep mig!" Hun stak mig en flad og lige så hurtigt spyttede jeg hende i ansigtet og strammede grebet om halsen så hun røg et par centimeter op på køleren.
Jeg kiggede igen op på "tilskueren" der nu var lige ud for os, som i max 10 meter væk.
Personen prøvede virkelig at gå forbi og glo mindst muligt, men nysgerrigheden over at have første række plads til "forestillingen" var alligevel nok til at personen akavet flere gange kiggede på os. Jeg stod og smilede tilfreds til personen som var det, at kneppe kæresten på kølerhjelmen det mest almindelige i verdenen. Nr. 2 flad ramte mig og jeg kunne mærke at min tålmodighed var opbrugt. Jeg fik det vildt. Jeg havde indimellem løsnet grebet om hendes hals under hele forløbet for at hun kunne få lidt luft, Jeg tænder ikke på dem når de er bevidstløse, men da den ramte mig strammede jeg hånden om hendes hals og lige så hurtigt som hendes hånd ramte min kind, lige så hurtigt spyttede jeg på hende. Jeg fortalte hende at hun var min. Min lille beskidte luder som jeg kunne misbruge når det passede mig og hvor det passede mig.

Hun kiggede bønfaldende på mig og klasket fra min hånd mod hendes kind gav næsten genlyd i det stille tusmørke. Da min hånd ramte hende kunne jeg mærke hendes krops tegn på at hun ville komme lige om lidt og jeg sørgede for af mine fingre ramte helt deroppe, forbi g-punktet, hvor der sidder et lille punkt der kan få de fleste kvinder til at skrige af nydelse. Og efter nogle sekunder kom hun. Jeg kunne mærke hvordan hun sprøjtede, hele vejen op af min arm og på min mave. Hun hev fat i nakken på mig i det hun kom og trak sig op mod mig og kyssede mig mens hun kom. Jeg trak fingrene ud af hende og kunne mærke hvordan det løb ned af min mave. Jeg var smurt ind i hendes sprøjt. Jeg løftede hende med fra køleren og vi skyndte os i tøjet hurtigt og hjem for at fortsætte.
Dagen efter kunne man se hele kølerhjelmen var smurt ind i hendes sprøjt.
Jeg grinte lidt indvendigt over det for det har været så tydeligt hvad der var på den køler.

Lesbiske kan også have vild sex.......

0 0
Feed