blogindlæg, jeg vil skilles, jeg vil ikke mere, samliv, parforhold, par, forhold, blog, kvinderudenfilter

Jeg vender mig ikke om igen

Kære kvinder uden filter læsere. Jeg har både lyst til og brug for at dele min livssituation med jer.


Jeg er lige brudt ud af et forhold der har stået på i 15 år. Der har været optræk til det de seneste måneder, hvor jeg har været sygemeldt pga. stress. Jeg har virkelig været stresset, over mit liv og de valg som jeg har taget i de mange år hvor jeg har været sammen med den her mand. 


Han er umiddelbart en charmerende og glad mand. Det vil alle der kender ham på overfladen sige. Indad til er han kontrollerende, manipulerende og styrende. Han er uopmærksom og optaget af sig selv og sit eget. Det har resulteret i at mine tre, nu voksne børn, ikke kan udholde ham.
Han har på alle mulige måder kompromiteret dem og deres værdier. De værdier som jeg selv har givet dem og selv værdsætter. Trods dét har jeg ikke kunne give slip og sige farvel. Han har styret mig på en meget usund måde. Han har fået mig til at give efter på mine egne værdier og grænser på så mange måder. Det er han lykkes med fordi at han har gjort mig bange og utryg i forhold til at skulle miste ham. Han har truet mig, så hvis jeg ikke gav ham det som han havde brug for, så ville han bare finde på noget andet. Altså være sammen med andre kvinder.
Så jeg har støttet, givet omsorg, opvartet, lavet mad, været sexet, givet helt eksklusiv opmærksomhed og alt det andet han har krævet, og fået fra mig.
Hvad fik jeg? Jeg fik gevinsten ved at være der og give ham det.

At fylde en si er en umulighed. Hver gang at man tror at den er fuld og vender sin opmærksomhed mod noget andet er den tom når man vender tilbage. Han har krævet 100% af mig og været der 70% selv. Der var altid noget andet der krævede hans opmærksomhed. Hans børn, hans job, han jagt, hans familie.
I går fik jeg nok, da rejste jeg mig midt i morgenmaden og sagde nu er det slut! Jeg har fået nok.
Grunden til at jeg kom der til var en kommentar fra ham . "Du forstår det ikke, for du er så optaget af dine egne behov." Det satte hovedet på sømmet for mig.
Jeg har det så godt nu og kan mærke hvordan glæden og overskuddet får plads til at vende tilbage til mig. 


Jeg vender mig ikke om, jeg vil bare frem af nu. 


Mange gode hilsner fra en fri kvinde

0 0
Feed