Jeg vil være smuk!

…men bliver man mon lykkelig af det? Der er hun igen..

..den perfekte kvinde. En kunstig dukke. Det skal være mig, jeg vil også se sådan ud.Kigger mig i spejlet og væmmes. Der står jeg med min tykke mave og 2 indkøbsposer der hænger. Gad vide om jeg kan smække dem om på nakken. Min søn kalder. Går ind og ser på ham. Min lille engel. Han gør mig lykkelig. Men det er som om det ikke er nok for mig. Jeg vil være som hende. Det er jo sådan en kvinde skal se ud. Ligger og drømmer mig væk. Tænk hvis jeg vandt 3 millioner. Så skulle dette fjæs ommøbleres og disse poser som hænger, skal strammes op og fyldes med silikone.
Jeg skal havde en fedtsugning og en opstramning af min mave. Så vil jeg blive lykkelig. Langt hår og kunstige vipper. Det ville være lykken.Næste morgen står jeg op. Undrer mig over at det spejl ikke snart springer. Mener at det da må få et chok! Jeg væmmes ved synet. Jeg tager sminke på og sætter mit korte usle hår. Der er ikke råd til ekstensions denne måned. Da jeg kigger på mig selv tænker jeg; "Fuck du ser godt ud tøsen".. jeg tager en løs kjole på så man ikke kan se min tykke mave. Jeg føler mig lækker, jeg er jo ikke naturlig. Jeg kører min søn i vuggestue. Kigger på ham og tænker; "jeg er lykkelig" - men BOOM, så får man et spark!Der står hun igen, den perfekte kvinde. 2 børn og total tynd. Brun med lange ben. Langt hår og så smuk. Hun må have det perfekte liv. Hun er så smuk og så kører de BMW. De bor sikkert i et kæmpe stort hus, med total mange design møbler. De har sikkert mange penge.


Jeg tænker om mig selv; Flot din ko! - og du er på kontanthjælp og kører i en bil, som du ikke engang selv har købt. Jeg kigger på min søn, jeg er lykkelig. Han gør mig lykkelig.Hele min dag er ødelagt. Jeg er jo ikke smuk. Hvorfor bilder jeg mig selv det ind. Jeg er jo snot dum!Hver dag sidder jeg herhjemme og tænker, er det voldtægterne der har gjort, at jeg har det sådan? Er det fordi jeg er blevet er mobbet? De har jo ødelagt mit liv disse mennesker! Har jo intet selvværd eller selvtillid. Hvad fanden laver min kæreste med en klam ko som mig?Skal det være sådan her hele mit liv? Skal jeg gå og nedrakke mig selv, fordi jeg ikke er model og smuk?Alle er smukkere end mig. Jeg kan se det smukke i alle. Men ikke i mig selv. Når folk siger at jeg er smuk, så er det som om, at det bliver smidt ned i en bundløs spand. Nogle gange overhører jeg det. Hvordan fanden kan de sige at jeg er smuk?


Jeg er et godt menneske, jeg hjælper alle . Jeg elsker alle. Jeg er glad og smilende . Alle siger de bliver glade når de ser mig. Men jeg er tyk med hænge patter. Jeg er ikke den perfekte kvinde. Jeg er på kontanthjælp. Jeg siger til mig selv "kvinde, nu tager du dig fanme sammen. Du har en smuk søn som tydeligvis elsker dig ubetinget. Det burde fanme være nok! Du er en god mor, du gør alt for ham og du elsker ham. Den første som bare elsker dig for den du er!"


Men det er ikke nok. Jeg vil være smuk. Jeg vil tilfredsstille folk. Jeg vil ikke have at de skal nævne at, jeg er hvid og at mine ben blænder. At folk spørger om jeg har taget sol med en si eller er tofarvet fordi jeg har fregner. Hvorfor må jeg ikke være mig? Hvorfor skal folk konstant lave jokes til mig om det?De ved ikke, hvordan jeg har det med mig selv!


Nej det er ikke voldtægterne eller mobningen, der har gjort mig sådan her. Det er verden. Jeg kan ikke være mig. For jeg ser denne perfekte model over det hele. Det er jo sådan man skal se ud.Men stiller tykke piger med fejl sig op og siger; "Jeg er stolt af at være mig" så skal hun have skulderklap og roses. For det er ikke normalt …det er kun de smukke der må det.


Vi har jo verdens smukkeste kvinde og Danmarks smukkeste kvinde. Hvad er vi andre så? Bliver man lykkelig af at være smuk? Bliver livet nemmere? Får man et bedre liv? Hvornår er man smuk?Jeg er mor og jeg er stolt. Jeg er alene mor med weekend kæreste. Jeg gør alt for min søn. Min søn er glad. Jeg har alt. Men ikke udseendet.Er det forkert af mig, ikke at være tilfreds?

0 0
Feed