Kontorkatten Gizmo

Jep - jeg er en crazy catlady. Og jeg har en kat, som er med..

..når jeg arbejder fra hjemmekontoret. 


Min kæreste og jeg fik Gizmo ved et tilfælde. Han var blevet efterladt i en lejlighed af sin tidligere ejer. Heldigvis var min kusine nabo til personen, og hun opdagede at Gizmo var alene. Der gik ikke længe før hun og min mor havde fået Gizmo sikkert ud derfra. Det skal siges, at samtlige kvinder i min familie er crazy catladies. Hele molevitten. Så det er ikke billeder og videoer af ferier, tøj og underholdende memes, som der bliver delt i min familie. Det er bare katte over hele linjen. Og vi elsker det! 


Min mor ringede og spurgte, om vi kunne tage Gizmo ind hos os. Vi var nærmest de eneste i familien, som på daværende tidspunkt ikke ejede en kat. Gizmo var noget af et projekt, da han var bange, aggressiv og ikke havde tillid til mennesker, nok på grund af den behandling han havde fået tidligere i sit liv, så man kunne ikke bare sætte ham ind i en hvilken som helst familie. Jeg sagde ja, da jeg er født og opvokset med mindst 5-6 katte i huset ad gangen og gerne ville arbejde med Gizmo. Idag er han en helt normal og glad kat, der elsker at gøre opmærksom på sig selv og alle de godbidder han mangler at få. Han stoler på mennesker og vil gerne “være med”. Han holder styr på sagerne. Især printeren er noget underlig. Den larmer, tager det papir man ligger på og spytter det ud ovenpå en. Man skal også søge en tilladelse for at få lov til at få sine nyprintede papirer udleveret. Gizmo hersker enerådigt over printeren, og giver den bank når den larmer.

Også til møder er Gizmo særdeles aktiv. Han ligger ofte for enden af bordet og følger med. Han drikker kold kaffe og ligger på de vigtige papirer. Jeg tror, han har en fornemmelse for, hvilke papirer jeg skal bruge som de næste, for han ligger på dem. Altid. Og jeg får et rap over nallerne, hvis jeg prøver at tage dem fra ham. Andre gange finder han det passende at ligge midt på computerens tastatur. Så må man jo bare vente indtil herren er færdig med at ligge på tastaturet. Når han endelig rejser sig, får man et ordentligt brøl af et “Mijaw!” - det er naturligvis tid til godbid!

Der sker mange ting, når man arbejder med Gizmo og han er en del af Marketing Copenhagen. Vi bruger ham på de sociale medier, på julekort og meget andet, så han er noget af en kommerciel kat. Derfor har jeg absolut intet imod, at jeg nogle gange arbejder hjemmefra.

- Mai

0 0
Feed