My kind of bday

Hører i også til dem der griber enhver anledning til at holde fest?

For det gør jeg! Her et lidt inspiration til hvordan man virkelig kan gøre en almindelig fødselsdag til noget helt særligt.
Der er nok en lille party planner gemt i mig, for når jeg først går igang med planlægning af et event, kan jeg næsten ikke stoppe igen.

Min 27 års fødselsdag var ingen undtagelse.


Jeg er vinterbarn og hvis i er det samme, kan i garanteret nikke genkendende til, at det bare ikke er lige så "fab" som om at have fødselsdag om sommeren.
Men alligevel havde jeg besluttet mig for at gøre lidt mere ud af min 27 års fødselsdag, egentlig bare fordi.....
Det skulle være en fest for mine tætteste og bedste veninder og de skulle virkelig overraskes og forkæles på bedste "Julie manér".
Missionen var at aftenens tema skulle være i min "ånd" og det bar den virkelig også præg af.
Pigerne vidste naturligvis at de skulle til min fødselsdag, men ingen vidste på forhånd hvad jeg havde planlagt - OG trust me, det var virkelig svært at holde hemmeligt så længe (især når man begynder planlægningen 4 måneder forinden).

Ikke alle 14 piger kendte hinanden så jeg lagde derfor ud med, at fortælle en kort historie jeg havde haft med hver én af dem. En rigtig god ice-breaker, når ikke alle kender hinanden.
Imens fik vi mine lækre hjemmelavede velkomst drinks som bestod af - Mynte, sirup, lime, tranebærjuice, danskvand og lys rom.
Super lækre og friske og de var naturligvis pink.

Jeg ELSKER sushi og fra jeg så et afsnit af Gossip Girl, hvor de havde en privat sushi kok, har jeg siden godt kunne tænke mig det samme, bare lige en enkelt gang - super fjollet, men hvad ka' man gøre?
Man fylder jo kun 27 en gang i livet!


Konceptet var all you can eat, hvor pigerne udfra mine hjemmelavede menukort, helt selv kunne vælge præcis de stykker de ville have.
Det var en kæmpe succes og slet ikke sidste gang jeg gør det.
I nogens ører lyder det måske lidt 'pricey', men hvis man har et 'stam-sushi-sted', vil de garanteret gerne lave en særlig kuvert pris til jer. Det forhandlede jeg mig ihvertfald frem til, hos mit sted. Det blev ovenikøbet også billigere, end hvis jeg havde købt det som take away.
Kokken var her i ca. 3 timer, hvoraf lidt af tiden også var til forberedelse og oprydning.
Mums det var lækker sushi, virkelig det hele værd og jeg fik udlevet min GG drøm.

Hot guy in my kitchen!

Jeg er ikke særlig meget til de der hjemmelavede "80/20" sjusser som lige bliver blandet på "gefülen", nogle er da lidt bedre end andre - bevares.
Men nu hvor jeg allerede havde sat standarden, kunne jeg jo ligeså godt gå all in. Jeg var så heldig at en af mine søde vippe kunder, kunne hooke mig op med hendes ven i Nohrlund. Til dem af jer som ikke kender Nohrlund skal i helt klart tjekke dem ud. De laver de mest lækre cocktails og bruger udelukkende økologiske råvarer, det er altså vanedannende. Derudover var den søde bartender fyr i mit køkken heller ikke værst at se på. Varmeste anbefalinger fra mig og ALLE mine piger!

Ingen fest uden dansegulv - så 4 timer og mange cocktails senere, skulle vi videre i byen.
Alle ved, at det er lidt af et sats, at "rive teltpælene op" for at skifte lokation, når privat festen ellers lige kører så godt. Men danse skulle vi altså og eftersom at M og hans venner havde taget imod invitationen om at joine os, var det altså plads mæssigt det mest optimale.

Vi tog på Blume Cph som ligger i indre by. Stedet er virkelig hyggeligt, ikke for stort og ikke for småt. Oplagt når man kommer et selskab på et par og tyve gæster, som gerne vil forblive sammen, hvilket jo nærmest er umuligt på en stor club, men ikke der!
Jeg havde bestilt borde med cocktails og flasker som stod klar til os da vi ankom. Simpelthen så dejligt at det hele bare spillede 110% og at man ikke skulle tænke på noget. Og for at være ærlig kendte jeg faktisk ikke rigtig Blume, før et par dage forinden, hvor jeg fik stedet anbefalet.
Jeg havde faktisk allerede bestilt borde på en af de lidt større klubber, men grundet mine spekulationer om opbrud i selskabet osv. ændrede jeg det i sidste øjeblik, hvilket jeg er ovenud lykkelig for.
Vi festede til den lyse morgen og jeg bliver stadigvæk helt glad når jeg fortæller og tænker tilbage på vores aften!

Jeg håber i fik inspiration til jeres fremtidige fester, tak fordi i læste med <3


XoXo Julie
0 0
Feed