​My mini guide of Rome

Hi Girls! Så er vi hjemvendt efter fire dejlige kærestedage..

..i smukke Rom.


Maj er virkelig den perfekte måned at besøge Rom i, 23 grader hver dag - lige et vejr jeg kan forholde mig til!

Vi fandt hurtigt vores favorit steder og jeg har derfor lavet min helt egen personlige mini guide over Rom, som jeg gerne vil dele med jer her - Enjoy <3


Sightseeing
Hvis man som os kun har få dage at udforske byen i, kan jeg anbefale at man køber et, én dags eller 24-timers pass til en af de mange "Hop on hop off" busser.
Super nem og sjov måde at komme rundt til de seværdigheder, som ligger lidt længere ude, end dem der er i gå afstand, fra ens hotel.
På den måde kan man også nemmere danne sig et overblik over, hvilke områder man vil se igen.
Uanset hvor man går rundt i Rom, er der bare så pænt og hyggeligt. Rom har så mange smukke historiske seværdigheder og jeg er vild med de fleste. Men især Trevi fontænen om aftenen, Den spanske trappe i aftensolen, Colosseum any time og Peterskirken (tidligt) wauw!

Foods
Vi var særligt betaget af området omkring Piazza Navona. De små smalle, charmerede gader med fine butikker og ikke mindst de mange lækre lokale restauranter, skriger bare feriestemning. I samme område ligger vores absolutte yndlings restaurant.
Giulio Passami L'olio, er en hyggelig lokal italiensk restaurant, stemningen er uformel og maden er autentisk og ovenikøbet til fornuftige priser. Elsker især deres caprese pesto, shrimp pistachio risotto og vitello tonato for ej at forglemme deres Aperol spritz som også er to die for. For en god ordnes skyld, vil jeg også lige tilføje at M bestilte deres lasagne 3 dage i træk, og den er også virkelig yummy!
Et aften måltid bestående af to til tre antipasto retter, to hovedretter, to glas vin p.p. - plus det løse, blev omkring 60€, det er ikke galt!

Shopping
Tro det eller ej, men synes faktisk at udvalget af butikker med "mellemklasse" priser var ret snævert. For det første er Rom jo ikke særlig billigt og sammenlignet med andre storbyer i Europa, var butikker af budget venlig kaliber bare ikke det samme. Der manglede altså bare en Primark! Når det så er sagt, skal man helt klart tage et smut forbi området ved Den spanske trappe, hvor alle de flotte High-end butikker ligger, om ikke andet så bare for at vindues shoppe og se de flotte butiksfacader <3

Til mændene
Hvis i selv eller jeres mænd er sports interesseret, synes jeg helt klart at en fodboldkamp på Stadio Olimpico er værd at opleve. Der er bare en helt særlig vibe, når så stort et stadion bliver fyldt op med fodboldfans. Overraskede ihvertfald M med en kamp, som han nød i fulde drag! Køb billetterne hjemmefra og husk jeres pas på stadion!

Bonus info
Spis altid min. en GELATO om dagen!

Tak fordi i læste med <3

Love, Julie

0 0
Feed