Nu bliver jeg sindssyg!!

Sad i min firmabil og fik et anfald, - shit jeg blev forskrækket.Jeg kørte videre på motorvejen med sveden dryppende ned af tindingerne. Hjertet bankede, det prikkede i min hud, jeg havde kvalme og jeg tænkte ”nu bliver jeg sindssyg”.

……….måske jeg skulle starte med begyndelsen;

I en alder af 11 år begyndte jeg at blive selvdestruktiv, jeg drak min første øl og røg min første cigaret.

Som 14-årig prøvede jeg at begå selvmord….derfra og hele vejen op til jeg var omkring 40 år, har jeg kæmpet med mit dårlige selvværd (nogen kalder mig mønsterbryder). Jeg har været syg med stress 3 gange, haft 1 depression og et utal af angstanfald.

Nå men vi må vel også lidt videre…. Jeg har nemlig fået en gave – jubiiiiii, jeg er blevet skilt!

Skilt fra min stress, min depression og min angst.

En kold eftermiddag indkaldte jeg alle 3 til ”møde”; altså min stress, depressionen og angsten. Det var lige før at jeg blev separeret fra min børns far - det er ca. 7 år siden. Jeg sagde til dem, at nu var det nok, nu ville jeg give slip og lade mig falde. Hvor langt ned anede jeg ikke og jeg var monster bange.

Nu er jeg 46 år og jeg har været omkring 3 psykologer, 2 psykiatere, 1 coach, i gruppeterapi samt meditation og mindfulness – men ved I hvad??
Min mission er lykkes! Mit selvværd/selvtillid er i balance og jeg har ikke haft angst og depression siden jeg ”indkaldte til møde”…. den rejse vil jeg gerne fortælle meget mere om på et andet tidspunkt.

Har I nogensinde prøvet at give slip på noget, for at få det bedre?

Kærligst Pernille

0 0
Feed