​Og så siger man "skat.."

I starten når man møder en, så skal man finde et "kælenavn"..


Og det kan faktisk godt være svært.
Men at kalde folk ved deres navn er mere blevet en "alvorligheds-ting" at gøre. Så er man enten bestemt eller måske sur.

Det kan i starten føles en anelse akavet..
Hvad ligner han og hvad føles rigtigt i forhold til hvor vi er ... En 'basse'? 'Flotte' måske?
Det altid et godt sted at starte synes jeg.

Kan huske første gang A faldte i søvn på min sofa - og jeg ville vække ham for at spørge om han ikke ville med ind i seng...
Jeg rykkede lidt i hans arm, og fremstammede forsigtigt "hallloo du" da jeg ikke havde fundet 'kalde-(kæle)-navnet' endnu.. jeg grinede lidt af mig selv, fordi jeg var helt bevidst om at det lød fjollet, og fordi at tankerne samtidig kørte på; så find dog et navn til ham - hvor svært kan det være Rikke'
Dog var han umulig at vække - og derfor kom den mere bestemte tone omsluttende hans navn - også på banen... men han bemærkede ingenting. Det var Egentlig godt nok. Haha..

Jeg har aldrig været fan af "søde".
Andre der har det sådan? 'Heeej søøde' ..
Kan ikke engang sætte ord på hvorfor - men det er tit noget folk bruger overfladisk selvom ordet i sig selv peger på noget indvendigt.. 'at være sød'..

Nå men tilbage igen..
Denne gang var 'basse' også lidt underligt, så jeg fandt mig til rette med 'bass' efterfulgt at søde emojis.

Så går der noget tid.. man finder sig mere og mere til rette sammen. Man begynder at 'føle' og 'kunne lide' på en anden måde...
Og pludselig sker der det, at man hører sig selv sige "skat".... første gang det gled ud, skulle jeg lige mærke hvordan det var. Tosset ik'? Det jo bare en 'kalde-ting'.
Men ordet skat er bare noget andet... det kalder jeg mit barn f.eks. - men største kærlighed..

Men jeg ved med mig selv, at når jeg helt naturligt nu og så let som ingenting siger 'skat' - uden at tænke over det, så er det godt.. det er en go' ting.

Så her ligger jeg, og tænker, at det nu engang er længe siden at jeg har gjort det, og at det føles rart..
Og så fik jeg lyst til at dele det med jer...

Hvad kalder i jeres nærmeste?

0 0
Feed