​Onani på rutine

Kører du også onani på rutinen efterhånden?


Der er jo nogle ting man bare Skal ordne.
Der skal handles. Der skal mad på bordet. Jobbet skal passes. Vasketøjet skal vaskes. Køkkenet skal holdes. Der skal ryddes op og gøres rent. Hunden skal gås med, og man skal onanere.
Ja, den sneg sig lige ind dér.

Det er jo en helt naturlig ting og alle ved det!

Måske at der var engang, hvor man gjorde mere ud af det? Satte stemningen, eller hvad ved jeg. Nu synes jeg ofte at det sker på rutinen. Noget man bare lige gør, for lige at få den der følelse, og så kan man ligesom gå videre med det man havde gang i. F.eks. midt i en rengøring eller oprydning, som jeg f.eks. synes er død kedelig - så kan det var rart lige at bryde det op..
Men igen, der er ikke meget romantik over det. Det er lige at 'få det overstået' og så videre.

Men ligesom i et forhold, hvor det godt kan gå hen og blive lidt trivielt. Sexlivet altså.
Så kan det det livslange forhold man har haft til sig selv, måske nogle gange også tage broden lidt af tingene. Men det er egentlig synd, ikke?

Det er også noget af et emne lige at tage op, men jeg tror bare ikke at jeg er alene om at 'køre den lidt på rutinen' hvad det angår. Man har eksempelvis også fundet sig et 'apparat' som lige ordner det for én, i stedet for at være rigtig i kontakt med sig selv, og mærke sig selv.

Der er så meget snak om selv-kærlighed. Man skal elske sig selv, tro på sig selv, være god ved sig selv. Så skal man vel også onanere og tilfredsstille sig selv, ikke? Og give sig god tid til det? Det er der heldigvis også en del der gør - og det tror jeg er sundt!

Vi lavede et spørgeskema på et tidspunkt til Kvinderudenfilter.dks medlemmer - som man kunne besvare helt anonymt. 37 nåede at svare inden undersøgelsen udløb. Ud af dem lavede vi lidt beregninger..

Vi spurgte:

Hvordan onanerer du?
Hånden: 32,43 %
Dildo: 16,22%
Vibrator: 27%
Kæresten gør det: 5,41%
Forskelligt: 18,92%

8,1% ser pornofilm til onani.

Hvor ofte onanerer du?
Hver dag - 8,1 %
1-3 gange om ugen - 51,35 %
4-6 gange om ugen - 18,92%
Flere gange dagligt - 5,6 %
1-3 gange om måneden - 8,1 %
Aldrig/sjældent - 8,1 %

Så som I kan se er der heldigvis en del kvinder som er i kontakt med sig selv - og ofte. Mega positivt!
Den sidste kom faktisk bag på mig. 8,1% gør det aldrig eller sjældent. Det synes jeg er meget. Jeg får sådan lyst til at spørge; Hvorfor?
Er det fordi at man ikke har tid? Eller kan man ikke lide det, eller hvad er det der gør at man aldrig eller sjældent onanerer?

Det var lidt om onani. Så er vi ligesom igang.
(Vi er vel voksne mennesker.....)

Husk at I kan kommentere anonymt herunder. I skriver bare 'anonym' i navn :-) 

0 0
Feed