blogindlæg, sex blog, sex indlæg, kvinde, kvinderudenfilter, sex, blogger, anonym kvinde, frækt indhold, frækt indlæg, oplevelse, erfaringer

​Perfekt fysik og kemi

Så kom han igen.. Det var halvandet år siden sidst at han havde været her.


Manden jeg nogensinde har haft den bedste kemi med.
Manden som får de mest beskidte tanker frem i mig.
Manden som giver mig lyst til at udforske og være frækkere end fræk.
Manden med den umættelige pik.

Jeg har delt herinde tidligere. Jeg har tidligere delt vores frække stunder med jer - for det er for godt til ikke at dele.

Denne her gang klædte jeg mig ud igen. Jeg iklædte mig frække netstrømper, med hul til bagenden og missen. En sort bh som matchede de sorte netstrømper, og en flot sort blonde kimone som jeg løst bandt om mig..
Jeg skruede op for makeuppen, poppede håret op og hoppede i de nye sorte stilletter.
Jeg var klar til ham nu - naturligvis helt fin og blød - nybarberet.

Som beskeden tikkede ind på mobilen, hvor der stod at han var landet - tændte jeg vores sang. En sang som vi hver gang han var her førhen, startede hele oplevelsen med.
Jeg åbnede døren og her stod han.. I sin uniform, og så røv hamrende lækker.

Vi kyssede intenst i entréen og han tog ivrigt fat i mine hofter. Han vendte mig om så han kunne se og røre min røv. Der var ingen tvivl om at han kunne lide hvad han så.
Han begyndte at tage uniformen af - og skubbede mig foran ham, ind i soveværelset og op på sengen.
Han første sin pik op i mig, bagfra - og jeg havde helt glemt hvordan den mand og hans lækre store pik, helt kan tage pusten fra mig og hvordan han tilmed kan få mig til at kravle hen over lagnerne.

Han fik mig til at sprøjte.. mange gange.. Jeg elsker seriøst det sex som vi kan have og sådan som han får mig til at føle. Jeg havde hans pik i munden flere gange. Den pik kunne seriøst få lov at bo i min mund, hvis det ellers var muligt. Den er så lækker, flot, stor - og så smager den godt.

Vi nåede denne aften, at have sex af 4 omgange - som betød utallige sprøjteorgasmer til mig, og 4 udløsninger til ham. Jeg blev kneppet bagfra og forfra , fra siden og stående og mere til. Jeg red ham, og det er næsten som om at jeg ikke kan trække vejret når jeg sidder der og hans pik kommer helt i bund. Det føles vildt..
Vi fik set film, spist mad og hørt musik.

Det er ikke til at forstå, at der var gået halvandet år siden sidst.
Vi var der stadig. Lige dér i en blanding af helt perfekt fysik og kemi.
Og jeg var forløst. En forløsning jeg virkelig havde brug for lige dér....

Er det mærkeligt at jeg helt bliver tændt af at skrive om min oplevelse?
Jeg kan klart anbefale det... ;-)

0 0
Feed