​Pift sexlivet op

med sexlegetøj. Det er måske som om, at jeres sexliv er gået lidt i stå..Du elsker din kæreste og du har slet ikke lyst til at være sammen med andre end ham. Men det er som om, at jeres sexliv er gået lidt i stå. Det er ikke så spændende længere, og spontaniteten, begæret og lysten er mere blevet erstattet med pligt og rutiner. Så hvordan får man gnisten tilbage i sit parforhold og ikke mindst – hvordan får man sexlysten tilbage?

Når sexlivet med sin partner begynder at halte, er det vigtigt ikke at begynde at bebrejde hinanden men i stedet fokusere på de værktøjer man har til rådighed for at løse problemet. Det vigtigste værktøj af dem alle er oftest kommunikation, hvilket ikke er nogen undtagelse i denne situation. Hvis du ikke kan sætte ord på, hvad du føler der mangler i jeres sexliv, hvordan skal din partner så kunne gøre noget ved det? Mange føler desværre at det er pinligt at konfrontere sin partner med en kritik af sexlivet og de er bange for, hvordan partneren vil reagere. Men hvorfor gøre det til noget negativt? Hvorfor ikke se det som en udfordring eller som en måde, at lære hinanden endnu bedre at kende på?

Rigtig mange par oplever at deres sexliv pludselig blusser op igen, når de begynder at eksperimentere i soveværelset. Det kan være med alt fra nye stillinger til rollespil og/eller sexlegetøj. Det hele handler om hvordan I har lyst til at udforske hinanden og jeres sexliv, så fokuser på hinanden i stedet for at lade jer påvirke af andres holdninger omkring det.

Overvejer I at benytte jer af sexlegetøj, så husk at der findes utallige former for produkter og der er helt sikkert også noget dig og din partner vil kunne føle sig trygge ved. Der er ingen der siger, at I skal gå ud og investere i en vibrator eller en dildo lige fra starten. Det ville nok være grænseoverskridende for de fleste par at starte ud i noget af den kaliber, men hvorfor ikke prøve med noget lækkert massageolie eller et blindfold, så I kan pirre hinanden under forspillet? Det vigtigste er at I er trygge ved hinanden og kan snakke åbent om hvad I tænker og føler. Styrk jeres forhold ved at kommunikere åbent om jeres forskellige lyster og fantasier, så I kan få det sexliv I har fortjent. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

I kan finde inspiration til jeres nye sexliv samt kvalitetstestet sexlegetøj her.Læs andre indlæg i 'Sex og kærlighed'


0 0
Feed