blogindlæg, blog, kvinderudenfilter, kvindeblog, kvinde blog, kvinde univers, sandheder, kvinde, sex, om sex, minus sexlyst, ingen sexlyst, ærlig blog

Pik i hi - stadig.

Nogle af jer læste måske mit indlæg: Bulu bulu - pik hvor er du henne?

Jeg kan roligt afsløre at jeg stadig ikke har fundet den!

Som nævnt i tidligere indlæg har min kære kæreste ikke den store sexlyst. Og det er i virkeligheden en underdrivelse - for han skal faktisk og praktisk talt nærmest tvinges.

Jeg blev gravid. Det i sig selv er jo tæt på et mirakel, når man tænker på at det sker så sjældent som det gør. Når det så er sagt, så hjalp det ikke ligefrem. 9 måneders graviditet med hormonforandringer - og synlige forandringer på kroppen - og så ingen bekræftigelse fra en mand som havde lyst til mig. For det havde han ikke. Det var hårdt.

Nu siger jeg noget, som nok vil lyde vildt for de fleste. Here we go. Jeg har ikke fået pik i et år!
Så her går sangen ikke som man ellers kender den fra radioen: ...jeg har ik' sovet i et år ... Selvom med en baby som sover meget lidt - så kan jeg nok også snart skråle med på dén.

Men tilbage til mit ikke eksisterende sexliv. 3 mdr. efter at jeg havde født - var vi i bad sammen. Det er vilde sager! Jeg var så klar til at mærke ham igen - og til en hed omgang. Men det blev en kort affære. Han kunne ikke. Den faldt ligesom Berlinmuren faldt. Så følte jeg mig ligesom ikke særlig sexet! Siden da er det lykkedes mig én gang at få et fuldbyrdet samleje - og her taler vi altså fra start til slut!
Da jeg efterfølgende spørger til sex igen - flere uger efter - hvortil jeg tilføjer at jeg kun har fået sex 1 gang på over et helt år, er hans kommentar Fanme: Jamen så kan du jo godt vente et år mere! Idiot!

Jeg spørger sådan cirka til sex dagligt. Men han er altid for træt. Eller også har han ikke lige været i bad. Der er massere af undskyldninger.
Så hvis min kæreste snart kommer og brokker sig over at han ikke har fået blomster længe - så skulle det ikke undre mig.

Foruden hans store tissemand - skulle man praktisk talt tro at han var en kvinde.
Hvem kan - ik' min mand!

0 0
Feed