Sæt dit talent i spil!

Jeg er en kvinde med ben i næsen og et stort drive..

At være en selvstændig forretningskvinde med stort drive er super fantastisk, skønt og livsgivende, men samtidig også en virkelig hård kamp i forhold til at prioritere alt det der er vigtigt i livet. Jeg har høje krav til det HELE og har store visioner for at have værdi på alle parametre i det liv jeg lever – for vi lever jo kun én gang! 


Jeg har sat mig for at stable en helt ny karrierevej på benene i år – et mål jeg er gået efter i 5 år og nu udlever jeg drømmen. Min skønne søn skal have nærvær og kvalitets tid i et 7/7 liv + hans ishockey skal passes. Kærligheden skal passes, jeg skal give mig hen, være blød, sjov og kærlig. Jeg skal pleje at jeg endelig har en mand jeg er meget forelsket i - selv efter næste 2 år og som kan håndtere den jeg er, uden de store problemer - ud over det sædvanlige med mænd selvfølgelig.


Hvordan balancerer man det hele? Ofte er det mig selv der kommer i sidste række – at få trænet, spist sundt og alt det man også gerne vil. Kender i det? Jeg tænker der må være andre derude i samme båd?

Hvorfor vælger vi som kvinder ikke at prioritere os selv før børn, mand, karriere og bare kører?


Mændene er ofte ligeglade, de plejer deres ego og gør det omvendt… hvad er det i os kvinder der gør, at vi handler sådan?


Ofte tænker jeg - nu skal jeg selv være mere i fokus – nu skal jeg have mig selv på programmet – Men pudsigt nok er det ofte forbundet med en skyldfølelse og noget af det første jeg dropper? Kender i det? Hvorfor gør vi kvinder så ofte det – sætter os selv i sidste række?


Hvordan finder man balancen mellem prioriteterne? Hvordan lærer man at tage sine egne behov mere seriøst? Så man kan være den kvinde man gerne vil være?

Jeg er til dagligt speaker– også kaldet foredrags holder – og mit mål med det, er at sætte hjernens talenter i spil, at give folk en rationel logisk forklaring på os komplekse mennesker og vores adfærd.

Jeg speaker for en del af de helt store virksomheder som Novo, Siemens, Nordea, Arbejderens landsbank, hospitaler, kommuner osv. Jeg afholder teamdage, åbne workshops og laver individuel talent coaching.
Når man forstår at udnytte talenternes spil – så falder brikkerne lettere på plads.


På Kvinderudenfilter.dk’s første event, d. 3. september kl. 14-17, kan du høre om talenternes spil. Jeg deltager som speaker og jeg glæder mig rigtig meget til netop det.
Jeg vil i dagens anledning rette fokus på hvad der ofte går galt mellem mænd og kvinder, på en sjov og humoristisk måde, samt tage vores kvindelige dilemmaer op til debat.

Det bliver fantastisk at tale kvinde til kvinde. Jeg glæder mig til at møde jer.


Iris Isabella Engelund - Sæt dit talent i spil.

web:.Freddymeyer.dk


Fakta
Navn: Iris Isabella Engelund

Alder: 36

Børn: 1 dreng på 7

Civil status: Kæreste
Baggrund/uddannelse:Bachelor i pædagogik og psykologi, dobbelt overbygning i konflikt håndtering, master i NLP, Coach, PD i projekt ledelse. Jeg har derudover læst erhvervspsykologi og er certificeret i talent manegement og eneagrammet. Sideways har jeg arbejdet som Fitness instruktør, underviser, personlig træner, Massør.

....og ja så siger folk til mig: ’Hvor gammel er du lige??’ og ’hvordan har du kunne nå alt det?’

Jeg kan kun svare: at når man har den kombination af talenter som jeg har, så søger man konstant ny vide og nye muligheder for at opnå mål.

0 0
Feed