The birthday present

Tillykke med fødselsdagen skat. Jeg tror..

..minsandten godt, du kunne lide min gave, hviskede han..Mmmmhhh hun lå viklet ind i hans arme efter de havde misbrugt hinandens kroppe til udmattethed. Liderligheden hang stadig i luften som et tykt tæppe af duften fra en velkneppet fisse og en pik der havde sendt sit varme salte sperm mod hendes ansigt og som hun gladeligt havde modtaget og smagt på, mens den sidste ladning havde fyldt hendes mund.


A girl's gotta have her protin, havde hun hvisket, da han med sin fingre fjernede spermen fra hendes kind og hage og stak dem i kæften på hende, så hun kunne slikke dem rene inden det var pikkens tur til tungens kærtegn...

Der lå de så, nøgne, forpustede og fjoget efter mere. De vidste deres tid sammen var lånt og den skulle udnyttes til fulde. Men for nu var de mættet, så de lå bare og strøg deres hænder op og ned af hinanden, snakkende, grinende og virkede som to mennesker der kendte hinanden ud og ind.


Det gjorde de ikke - men det var ligemeget, for de vidste, at deres lyster var de samme, inderste inde var de fuldkommen på linje med hinanden.

Hun kendte ikke sin grænse, men hun vidste, at det de havde lavet sammen smagte af mere og hun var sikker på, at han var den rette til at lukke hendes uvidende sind op og få hende til at slippe sin indre luder fri.


Hans store hænder kærtegnede hendes krop med en ømhed, der fik de små hår i nakken til at rejse sig. Hans ord var som balsam for sjælen, som han samlede hende op efter hun havde været hans lille billige brugsluder. Hun var ikke flov eller pinligt berørt over hendes liderlighed efter ham havde fået hendes øjne til at blotlægge det hvide i ren ekstase over hans hænder, der holdt hende fast i et jerngreb og de hårde ord der fyldte hendes øre, mens hans pik havde fyldt hende ud og domineret hendes indre. Hun havde nydt at være i hans magt, hun følte sig fri på en måde, som hun aldrig før havde følt sig fri og hvilken tosse ville ikke gerne have mere af den slags frihed?

Det eneste hun var loren over var, at han gentagende gange havde gjort det klart over for hende, at nok skulle han vente til hun var parat, men at hun bestemt ville blive hans lille anal-luder... Det var hun absolut sikker på ikke ville ske, dertil var hun alt for ... ehm bange?


Hun vidste det ikke, men det havde sværmet i hendes tanker et utal af gange, når han gentagende gange havde givet hende besked på og fortalte hende, hvordan han ville banke sit hårde lem op i hendes velvillige luderrøv og hvordan hun ville nyde hvert stød med liderlige klynk fra hendes ludermund. Hun slog tankerne ud af hovedet og spredte sine ben, så hans fingre kunne komme til hendes fisse der igen drev med safter efter de forbudte tanke om anal penetration.


Vend dig om! beordrede han hende. Hun adlød prompte og struttede med røven, så fissen var åben og velkommende i sin modtagelse af hans stenhårde pik. Den gled ind uden problemer og han kneppede hende uendeligt langsomt til hun tilsidst selv begyndte at støde sin røv og luderfisse hårdere og hårdere bagud, mens hun hvislede, Så knep mig dog! Hårdt!!!


Hans ene hånd havde nu fat i hendes hår og rev hendes hoved bagover, mens han støde pikken hårdt op i hendes fisse der nu drævlede af liderlighed, alt imens lod han fingrene på den frie hånd danse på hendes svulmende venusbjerg... Kom så for mig skat! Lad mig høre dig komme, som den beskidte ludertøs, du er! hviskede han... Hans ord fik hende udover kanten, mens de simultant stødte deres kroppe hårdt imod hinandens.


Hun blattede brugt og færdig sammen på hendes mave under ham, forpustet og med hendes krop stadig sitrende efter orgasmens voldsomme rystelser.


Du er ikke færdig endnu, hviskede han i hendes øre, mens han lå tungt ovenpå hende med sit stive lem hvilende på hendes baller... Hun stivnede. Ikke færdig?! Hvad h... fablede han om, hun var da helt og aldeles færdig. Var hun ikke?


Som en anden tankelæser besvarede han hendes uudtalte spørgsmål med et: Neeeej min skat, du er slet ikke færdig. Nu skal du have din fødselsdagsgave. Hop du ind i sengen, hvor er din glidecreme?

Det gav et sæt i hende og støttende på hendes albuer, drejede hun kroppen og ansigtet mod ham med et blik, som hun ikke selv var klar over udstrålede forventningsfuld glæde... Så! Op med sig blev der sagt! mens han rejste sig med et velplaceret klask på hendes røv, som fik hende til at udstøde et hvin af fryd.


De rejste sig og gik ud i mellemgangen der fordelte værelserne i hendes lejlighed. På vejen ned til soveværelset pegede hun ud mod det store badeværelse og sagde: På hylden, øverst oppe... Og så trippede hun forventningsfuldt det sidste stykke ned ad gangen og lagde sig i sengen.


Han kom ind med tuben af glidecremen, bad hende vende sig om på maven og trak så hendes røv op, så den stod parat til at han kunne bruge hende som sin lille billige anal-luder.


Det gippede i hende, da en finger med den kolde lupe masserede hendes røvhul med en lethed der fik hende til at slappe af... Godt min tøs. Det er nemlig rigtigt, du skal slappe af, så jeg kan...


Han stak en finger indenfor, lod den hvile lidt og penetrerede så hendes røv lidt mere. Stille og roligt masserede han den dybere og dybere, så tog han en finger mere ind, lod dem hvile lidt og masserede så igen. Du er så dygtig skat, sagde han, mens han kyssede hendes baller som han pressede begge fingre op i hende og masserede hende lidt mere. Så! Så er du vist klar til din fødselsdagsgave. Han lempede fingrene ud og førte sin lækre pik hen og en lille smule indenfor, lod den hvile og pressede den længere ind, som hun slappede af til.


Hun klynkede, som han begyndte at arbejde en rytme op. Det gjorde ondt, men det var på en behagelig måde og blev hendes klynk for intense, så startede han forfra, hvile, presse, hvile, presse dybere og dybere, hurtigere og mere metodisk indtil, han kunne mærke, at hendes liderlighed havde fået overtaget og hun selv begyndte at støde sin luderrøv bagud efter mere pik.Han talte til hende. Først opmuntrende og med masser af ros for så at fortælle hende, at hun var HANS lille billige anal-luder. HANS billige brugsluder, som HAN måtte og ville bruge nøjagtigt, som HAN ønskede det i alle hendes villige luderhuller. Hvad er du? spurgte han, mens hans pik penetrerede hendes ømme røv. Fortæl mig, hvad du er luder! Jeg er din ludertøs, hviskede hun næsten lydløst. KLASK! en flad hånd ramte hendes baller og fik hende til at stønne tungt og liderligt efter et hvin, da den sviende smerte og følelsen af hans pik der hamrede sig i bund ramte hende. HVAD ER DU! sagde han højt og tog brutalt fat i hendes hår og rykkede hendes hoved en anelse bagud, så han bedre kunne høre hende... Jeg. Er. Din! hvislede hun trodsigt. Min hvad?! spurgte han og rev hendes hoved yderlig bagover, så de var kind mod kind. Din luder! Din anal-luder og spermso! Din! Din! DIN!!! klynkede hun nu, mens hun nød smerten fra henholdsvis hendes røv og håret, som hanstadig havde i sin næve. Dyyyyygtig, pige. Og så gav han hende et klask på den anden røvballe som belønning for, at hun havde været lydig...


Hun var nu så liderlig i en blanding af nydelse og smerte, at hun førte sin hånd op til sit skød og selv begyndte at massere sit venusbjerg. Jo nærmere hun nåede klimax desto mere spændte hun, hvilket fik hendes røvhul til at stramme endnu mere omkring hans pik. Han begyndte at støde hårdere til og hun kunne høre på hans åndeløse: Fuuuuuck yeah... at han ligeledes var ved at nå sit klimax. Hun stødte hendes røv hårdt imod hans lem og i ren ekstase over, at hun nu havde overgivet ham sin røv helt og aldeles, kom han i en kaskade af sperm og primal brøl...


Da han kom til sig selv, stod han stadig sitrende bag hende med pikken dybt begravet i hendes røv. Hold nu kæft, hvor er du dygtigt skat, sagde han stolt og trak sig ud af hende med et tilfreds suk.


Endnu engang samlede han hende op og gjorde hende hel med sine kærtegn og ord. Hun var stolt. Helt og aldeles stolt over, at han havde formået at sætte hendes sind frit endnu engang. Han nussede hendes bryster, slikkede hendes stive nipples, så hun blev varm og liderlig igen. Hun vendte sig smilende om og som hun lå der, som lilleske, kunne hun mærke hans pik begynde at røre på sig igen, mens han hviskede mod hendes øre: Skal du have mere pik skat?


Hun struttede med sin røv og hviskede, Ja tak... Og denne gang pressede han blot pikken ind og kneppede nådesløst hendes røv som den anal-luder, hun nu vidste, hun var, til hun selv kom i et furie af lidenskab, liderlighed og med en vildskab hun ikke selv var klar over, hun besad...


Efterfølgende lå de der i sengen endnu engang viklet ind i hinandens arme, kærtegnende, mættede og hende nu med en velkneppet røv samt en pik der dog ikke ville blive slikket ren...

Tillykke med fødselsdagen skat. Jeg tror minsandten godt, du kunne lide min gave, hviskede han, inden de sammenfiltret og med et smil på læben faldt i søvn i hendes seng...

0 0
Feed