Til middag de 'kom'..

Først kom der én, så kom der én mere - nu var vi 3...

En middag, den 23. December 2015 sad jeg hjemme og drak min kaffe. Jeg er er en lidt sporty, blond og lav kvinde på 24 år. Jeg lavede et opslag på facebook, hvor jeg spurgte mine venner om der var nogen der gad komme og spise aftensmad med mig. Der var ingen der svarede, men til middag ringede det på.

Jeg åbnede døren, uden at se hvem det var først. Det var min eks. Han havde roser med, og spurgte pænt om han måtte komme ind. Jeg tøvede, jeg vidste ikke om jeg skulle lukke ham ind, men det gjorde jeg.

Efter maden valgte vi at se tv, og det blev ret hyggeligt. Han spurgte om jeg ville se noget stort, og jeg sagde ja. Jeg troede han ville vise mig noget han havde opnået, men i stedet tog han bukserne af og viste mig hans pik.

Jeg var forbavset, jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. I starten kunne jeg ikke lide at han stod der, men så blev jeg en smule spændt. Jeg begyndte at smile, og han fniste. Jeg lå stadig på sofaen, og han kom hen imod mig. Han tog mig på patterne, og kyssede mig. Vi hyggede os, og jeg stønnede højt.

Jeg havde helt glemt mit opslag på facebook, og godt 10 minutter efter vi begynte at have sex, bankede min veninde på.


Min eks var hurtig til at få tøjet på og gik ud og åbnede. Jeg havde ikke noget imod at han åbnede, men jeg havde regnet med at han ville sende hende hjem igen. Han bød hende ind, og viste hende ind i stuen. Jeg havde kun nået at få mine bukser på, da hun kom i stuen.Da hun så mig gispede hun. Min eks gik helt tæt på hende bagfra, og rørte ved hendes patter. Hun skubbedr ham væk og råbte "AD! Lad da vær!" Men han gik hen til hende igen og vendte hende rundt. Det var lidt voldsomt men de begyndte at kysse. De kom hen i sofaen ved siden af mig, og sagde begge at jeg skulle komme over til dem. Jeg stod ved kanten af sofaen, og han sagde voldsomt " buk dig ned på dine knæ" og jeg bukkede mig. Vi var alle nøgne igen på dette tidspunt.


Han satte hans pik i min mund, og begyndte at deepthroate mig. Min veninde gik om bag mig, og slog min røv med flad hånd flere gange. Hun sagde at jeg skulle sprede benene lidt mere, og jeg gjorde som hun sagde. Hun sparkede mig i fissen, først blødt så det kildede, og så hårdt. Min eks greb fat om min hals, og sagde at jeg var en god pige, og han var glad for at han måtte spise med. Efter han sagde dette, gav han mig en stor lussing, og greb hårdt fadt om mine patter. Min veninde lå og onanerede. Han tog hans pik op til mit ansigt og cumshottede mig. Efter det gik han hen og slikkede min veninde, til hun fik en orgasme.

Så tog de begge tøj på og gik.

Det var en vild aften - jeg er glad for skete!

0 0
Feed