​Tog Fyren - Jeg blev træt.

Så en typisk mandag aften, hvor man intet havde at lave, tog man..

....... på en lille date med Tog Fyren.Jeg vidste fra telefonen og hans stemme at han nok manglede et par enkelte brikker. Men gør vi alle ikke det? Jeg var dog ikke klar over at det var nogle fatale brikker han manglede.
Så efter at vi var gået glip af nogle tider, og flyttet mødet fra Valby St. til Københavns Hovedbanegård, endte jeg med at sidde og hygge mig med en kop kaffe mens jeg læste en god bog og ventede på min TF.
Da han kom efter 45 lange minutter, fik vi en god og hyggelig snak, hvor det tog mig under 10 minutter inden jeg begyndte at kede mig. TF begyndte at fortælle mig de samme historier han allerede havde fortalt mig i telefonen, og hver gang han sluttede en historie, kom han med kommentaren: "Fortalte jeg dig ikke det over telefonen?" hvorefter jeg bekræftede. Imens han fortalte alle de her historier om og om igen, fik jeg øje på tilbud af DVD film og brugte det meste af min tid på at sidde og overveje hvilke jeg ville købe.


Da jeg var færdig med kaffen foreslog han at vi flyttede til en anden cafe på hovedbanegården, fordi at han gerne ville give en kop kaffe der, og jeg fik en god iskaffe*. Imens jeg sad og legede med isterningerne med mit sugerør og kiggede alle andre steder hen i kedsomhed, fortalte han igen hvor sjovt det var med en af hans historier. Den om at han havde været ude og køre med hans ven, som var kører af et S tog.. Hvilket var meget, meget sjovt for ham, fordi han rigtig godt kunne lide toge og kunne lide at se hvordan det hele kørte, samt at han mente det var super interessant at se kørslen fra en anden vinkel. Han spurte mig hvornår jeg sidst havde været i Tivoli, hvortil mit svar var; I julen.
Han spurgte så, om min iskaffe smagte godt. Jeg sagde ja, og prøvede at fortælle ham at den bedste iskaffe jeg havde fået i mit liv var i Riwer Kwai i Thailand, hvor vi fik kaffen i en pose med et sugerør i, og at vi havde købt den på en lille togstation. Jeg BURDE have indset at det var en forkert ting at sige. Inden jeg nåede at blive færdig, havde han afbrudt mig, og begyndt at snakke om sine tog igen.


Vi rejste os, og gik udenfor, så jeg kunne forfølge min værste vane. Mine cigaretter. Mens vi sad derude, spurgte han mig til mine interesser. Jeg nåede egentlig aldrig at få fortalt noget, før han afbrød mig for at spørge hvornår jeg sidst havde været i tivoli igen. HALLO!!! Hvordan har den der korttidshukommelse det?
Nå. Men jeg prøvede at fortælle at jeg skulle til Filippinerne til efteråret, hvor vi skulle ned og snorkle og fodre fisk. Dette fik mig hurtigt til at indse at TF aldrig havde været ude af Danmark*.. Han har aldrig været nogen steder. Hans fantasi kan slet ikke acceptere at verden er større end dette lille land.


Jeg kunne midlertidig ikke holde min åbenlyse kedsomhed tilbage, og sad og gabte. Meget åbenlyst endda. Jeg undskyldte det med at jeg var træt. Hvilket jeg reelt også var. Jeg nævnte bare ikke at det var HAM der havde gjort mig træt.
Vi besluttede at afslutte det her, og tog hver vores tog hjem. Problemet igen var at han faktisk havde mit telefon nummer, så han skrev mig 2 SMS'er om aftenen, 1 om morgnen, ringede til frokost og skrev mig 1 SMS mere aftenen efter, hvor han kaldte mig "Flotte Sild".
Never give up! Never give in! Men han burde gøre begge dele.
Vi aftalte, at vi skulle møde hinanden noget mere, og så finde ud af om vi var noget for hinanden.


Det knuste hjerte.
Jeg tror ikke på at man kan dømme en person ud fra de første 10 minutter man møder dem. Selv om jeg er fast tilhænger af "Lemon Law".
Så jeg endte på en lille tivoli tur med TF. Samt en tur ude og spise. Han vendte hurtigt vores aftalte "hvis det bliver os" til "NÅR det bliver os".
Han fortalte mig flere og flere ting som jeg var nød til at undre mig over. Flere og flere gange hørte han ikke efter, samt nogle ting ved hans liv han ikke havde sat et spørgsmålstegn ved. Han havde åbenbart gået på en speciel skole. Sammen med børn med ADHD og lignende. Men han vidste ikke selv hvorfor han havde gået der.
Han fortalte at han havde været ude og fiske, og han og hans far havde vundet en præmie. Det tog ham over 15 min. inden han kunne fortælle mig hvorfor de vandt denne præmie.
Jeg fortalte ham ærligt, at det aldrig blev mig og ham. Og han skrev senere en SMS med hvorfor. Jeg gav ham mit ærlige svar. Han aflyste vores sidste aftale, og jeg har ikke hørt fra ham siden. Stakkel, men man kan jo ikke komme sammen med alle, fordi de vil.


Ordforklaring


Danmark: Verdens absolutte ikke navle, som er det første der bliver bombet væk af Russerne under en atomkrig, fordi vi bare generelt er i vejen.
Kaffe: Drik som desværre kan holde dig vågen gennem næsten ALLE kedelige situationer. Indtages desværre nogle gange hvor man ikke burde, fordi det ville gøre mindre ondt at falde i søvn.
Lemon Law: "From the moment the day begins you have 5 minutes to decide whether you are going to commit to an entire evening."
Iskaffe: Se under kaffe, og tilføj isterninger.

0 0
Feed