Tryg sex. Sex med..

en man er 100% tryg ved, er klart det bedste sex!


Jeg hev en med hjem i nat.

Vi er ikke kærester, men vi er nok heller ikke kun venner. Vi sås for længe siden, og har set hinanden siden on and off..
Der er nogle omstændigheder der gør, at vi ikke finder sammen. Jeg er dog ikke engang sikker på, om jeg ved hvad de er længere..
Han elsker mig, og jeg elsker ham… Jeg er 100% tryg ved ham og hans nærvær. I nat da vi landede hjemme, snakkede vi bare og fik lidt mad og sådan..
Vi lagde os til at sove i ske. Han er skøn at sove med. Man kan altid mærke ham i sengen, kender i det? Der er altid noget af ham, som rører én - hvilket er det bedste! I nat lå han godt nok helt op af mig, i ske, med et ben over mig.. dejligt..
Vi vågnede ret tidligt..

Vi havde kun fået få timers søvn..
Han lå og nussede mig. Vi lå i ske.. Hans nus, hans hænder, hans fingre kom tættere og tættere på min ….. Jeg tænder ret meget på ham. Jeg elsker den måde han rører mig på. Det kan gøre helt ondt i……. hvis jeg bliver meget opstemt. Han førte sine fingre op i mig, gudskelov, for jeg var ved at gå til..
Han elsker at få mig til at sprøjte, og han er god til det….
Han fik mig først til at sprøjte én gang.. han klappede til min.. et par gange.. Jeg kunne mærke at han blev vild!Han fik mig til at sprøjte igen.. for 3., 4. og 5. gang.. Det sprøjtede helt op i hans hovede, og han elsker det. Jo mere jo mere!

Jeg satte mig op og lænede mig hen mod ham, som han havde lagt sig på ryggen.. Jeg tog hans pik i munden. Suttede den, slikkede den, kyssede den..

Bagefter legede han med sin pik mod min..... imens jeg legede med mig selv.. Jeg brugte en vibrator og jeg kom som han legede med mig samtidig... og det blik.. Han har virkelig en måde at kigge på mig på.. Lige i øjnene, som om han kunne æde mig og der er ikke nogen tvivl om at han synes jeg er det frækkeste som jeg ligger der! Det tænder jeg helt vild på - og jeg elsker den følelse jeg får når jeg kommer af en klitoris orgasme.. Det kramper nærmest i kroppen.. bevægelser jeg slet ikke kan styre!

Jeg satte mig oven på hans pik - han tog hårdt fat i hver side af mine hofter og maste mig ned over hans pik imens han rykkede mig frem og tilbage.. Det ramte lige hvor det skulle, og jeg kom igen.. Jeg måtte rejse mig fra hans pik et øjeblik og kaste mig bagover, det efterlod mine væsker udover hans pik, og hans mave…
Nu ville han have mere!

Vi gjorde det nogle gange, da han beslutter sig for at han vil mærke min røv.. Kneppe mig i røven.. Jeg blev beordret til at hente olien. I did what I was told…Jeg stimulerede mig selv imens han forsigtig førte sin pik ind og ud af min….
Nu var vi ved at være ved vejs ende..
Nu lå vi, udmattede.. tilfredstillet.. splitter nøgne begge to.. For første gang, gjorde jeg intet for at skjule mine bryster - og det var faktisk ret så dejligt… Det kan jeg med ham, fordi er tryg ved ham..

Sex med en som man er 100% tryg ved, er klart det bedste sex.


Læs også indlæg i kategorien Kærlighed på godt og ondt.

0 0
Feed