KÆRE MEDLEM HOS KVINDERUDENFILTer.dk
Velkommen!

Som medlem bliver du en del af vores netværk. 

Et netværk hvor du før nogen andre, får info om nye tiltag, spændende events, og andre fordele.

Medlemssiden er ny for nu - men den skal nok blive integreret ret hurtigt, 

således at du hurtig kan se idéen i at være medlem hos Kvinderudenfilter.dk.


Kærligst Kvinderudenfilter.dk

HAR DU EN SKRIBENT GEMT I MAVEN?


BLIV FAST BLOGGER FOR KVINDERUDENFILTER.DK

SKRIV TIL KONTAKT@KVINDERUDENFILTER.DK FOR MERE INFO.

Nyheder

EVENTS

NYT PÅ BLOGGEN HELE TIDEN!
Hvad synes I om det nye design? Endelig har det taget form, som vi ønskede det. Der sker noget nyt på bloggen næsten hver dag. Forsiden opdaterer sig hele tiden med de nyeste indslag og Kvinderudenfilter.dk er pludselig blevet et site, et univers man kan gå ind og kigge på dagligt - for at få nye input.
Vi har fået faste bloggere, som er interessante på hver deres måde. De bidrager hver især med deres både skøre, tankefulde og beundringsværdige ærlige skrivelser.
Jeg er en glad iværksætter - for Kvinderudenfilter.dk er på vej i den rigtige retning.
Spændende mennesker henvender sig - jeg har afholdt møder, som muligvis skaber endnu mere for Kvinderudenfilter.dk i år 2017. Jeg er spændt.
Jeg håber at I gør hvad I kan, for at endnu flere hører om Kvinderudenfilter.dk.

Kh Rikke

Følger I os på INSTAGRAM? 

BLOGGEN UDVIKLER SIG!
"Jeg får sindssyg travlt den kommende tid - da jeg lige har igangsat at redesigne hele Kvinderudenfilter.dk. Et kæmpe projekt, da Kvinderudenfilter.dk efterhånden er bygget op omkring rigtig mange sider.
Jeg tror på at jeg på den måde kan gøre sitet endnu mere lækkert, mere nutidigt - og at det i øvrigt for mig, som blogger - bliver nemmere at slå op på siden osv. Jeg er mega spændt!"

Kh Rikke

VI SØGER AMBASSADØRER!

DU SOM MEDLEM SKAL HAVE MULIGHEDEN FØR NOGEN ANDRE.

Vi søger ambassadører for Kvinderudenfilter.dk. Vi skal nemlig have bredt budskabet, om Kvinderudenfilter.dk - et univers hvor vi kan dele vores følelser, tanker og erfaringer på kryds og tværs. Et univers hvor man ikke bliver dømt. Kontakt os for mere info omkring at blive ambassadør for Kvinderudenfilter.dk. Mail: kontakt@kvinderudenfilter.dk

Kommende event

Vi afholder et fotoshoot event d. 14. januar 2017 og Vi glæder os!


Vi har booket et lækkert fotostudie i Hvidovre. I dette studie sørger vi for lidt at drikke samt snacks og hyggelig samvær. Men vigtigst af alt kan man få taget nogle lækre billeder af sig selv.Det er vigtigt at sige, at dette fotoshoot ikke er for vores skyld - det er ikke billeder til Kvinderudenfilter.dk - det er billeder til DIG!Så kvinde - kom og se dig selv i en ny vinkel!Det kunne være nogle billeder til manden, det kunne være til din professionelle linkedin profil, til Facebook, din dating profil og/eller meget andet. Du bestemmer selv! Vi sørger for at der er dækket af der hvor du skal have taget billeder - således at ingen kigger på dig imens - udover vores dygtige fotograf!

Se begivenhedens detaljer her

Tidligere events

Kommende workshop

SÆT DIT TALENT I SPIL, MED IRIS ISABELLA ENGELUND - 2. NOV. 2016

Flere havde fornøjelsen af at møde Iris til vores event. Det kan kun anbefales herfra, at tage til denne workshop!

Kunne du tænke dig at få værktøjer til at styrke dig selv, forbedre samarbejde, øge motivation, drive og løse udfordringer som irritation, frustration og stress– og sidst men ikke mindst at øge dit eget potentiale?Normalt koster det 1.500 kr. at deltage i Iris Isabellas Engelunds workshop.Men fordi at du er medlem hos Kvinderudenfilter.dk, så får du det til kun 500 kr., inkl. forplejning.

Se mere info og køb din billet her

VIL DU VÆRE MODEL?

VI HOLDER LØBENDE PHOTOSHOOTS

SKRIV TIL KONTAKT@KVINDERUDENFILTER.DK FOR MERE INFO.