En ‘ven’ i mors seng.

Jeg lukker op for et ‘tabu-emne’.. om datingliv og moderskab. Nu har jeg været mig selv længe. Og er der noget jeg i mit datingliv er gået op i – så er det at passe på min dreng, min lille søn.

At når han møder nogle – så er det fordi at mor synes godt om vedkommende, og muligvis kan se en fremtid – men det er ALTID kun som ven, at han møder nogen!

Nu er det sådan, at jeg har en ven, en bedste ven – som nogle gange låner sofaen her og det er min søn vant til.

Men hvordan forklarer jeg så, at mit nyeste bekendtskab, ‘A’ – vi har set hinanden i noget tid, får lov at sove i mors seng? 

Min søn har mødt ‘A’ flere gange skal det lige siges. Men skal det bare slet ikke ske – imens jeg har min søn? Det har jeg jo egentlig tænkt længe. 
Hønemoren har passet på sin lille kylling..

Men! Udover at være mor er jo også kvinde – og jeg har også lyster og behov. Og når nu at jeg er glad for en – skal han så ikke kunne sove hos mig?
Er det okay, at min søn skal opdage, at der ligger en anden i min seng? 
Der vil sikkert være mange der vil skrige NEEEEJ… Men jeg synes at emnet er relevant – for er det ikke også okay, at han ser at mor har en ven som hun er glad for. Så glad – at han får lov at sove i hendes seng?

Der er mange måder at gøre tingene på.
For mit vedkommende har jeg givet ‘A’ lov til at sove i min seng, når jeg vidste at han skulle op mega tidligt, lang tid før min søn vågner – og derfor var ude af døren, før min søn vågnede og kunne ‘opdage noget’.

Men hvad gør man så, når ens søn pludselig står op en nat og kommer ind i mors soveværelse?

Første gang nåede jeg at ‘gå ham i møde’ – så han nåede ikke at opdage noget i mørket og med små sammenklemte trætte øjne – men jeg fik det helt stramt indeni kunne jeg mærke – da det var lidt mere nyt med ‘A’ og jeg.

Anden gang det skete, der så han det. Og jeg forklarede min søn, at ‘A’ havde fået lov til at sove i mors seng, da han fik ondt i ryggen af at ligge på sofaen som er noget hårdere end mors seng. Og det var rigtig nok, bekræftede min lille dreng, ‘ja, det er rigtigt – sofaen er hårdere mor’.

Min søn har mødt ‘A’ en del gange som nævnt – og det er gået rigtig fint. Så VI, min søn og jeg er enige om, at VI godt kan lide ‘A’. Derfor er det nok heller ikke så slemt, at han fik lov at sove i mors seng.. 
I hvert fald – har han ikke virket mærket af det og jeg er meget opmærksom på ham og mulige signaler..

Men det kan være svært at balancere datingliv og moderskab.

Er der andre der kender til det?

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 3 kommentarer

  1. Det vil i mine øjne altid være svært hvad der er rigtigt, men det er kun dig som kender din søn Jeg er selv skilsmissebarn og husker meget meget tydeligt da jeg en meget tidlig morgen så en anden mand end min far ligge i min mors seng (de havde været skilt et godt stykke tid) – jeg kan faktisk stadig mærke klumpen i maven. Min forrige kæreste var far til en pige på 5år og for mig var det bare sindssygt vigtigt at han havde fortalt datteren at jeg måske ville sove i hans seng – men men sådan gik det ikke lige og den nat stod der pludselig en lille pige i døren og kaldte på sin far små gradene, puha det gjordt så ondt indeni i mig. Men du kender ham jo bedst, men selvfølgelig skal man da kunne sove sammen Held og lykke med det

    1. Hej Anonym, Tak for din kommentar. Jeg er sådan set rigtig enig med dig. Og jeg har altid ‘forberedt’ ham – og ellers ladet helt være med at lade nogen overnatte… Her var han nok en smule forberedt – uden at jeg havde sagt det direkte. Tror jeg havde regnet med han sov som han plejer.. Men han tog det som ventet rigtig fint – fordi det ikke var en ‘fremmed’ i mors seng. Havde aldrig gjort det, hvis det var det. 🙂 Og det er gået super godt siden. Tak og god aften! 🙂

  2. Børn er meget klogere end du lige tror – han ved det sikkert allerede. Jeg ville sige det som det var. Er selv skilsmisse barn.

Skriv et svar

Luk Menuen