For mange mænd!

Jeg mangler kærlighed, men jeg er bange for at… blive såret..

Kære Kvinderudenfilter.dk

Jeg har brug for hjælp. Jeg synes at mit liv lyder som en dårlig joke – læs hvorfor;

Jeg har altid været den pige som blev smask forelsket i fyrene, endte i seng med dem og blev så droppet bagefter. Sådan har det været siden min seksuelle debut, da jeg var 14. Så jeg lagde følelserne på hylden, og havde en masse skiftende sexpartnere. Så mødte jeg desværre en fyr som jeg blev smask forelsket i, og endte med et knust hjerte. Jeg kom i forhold med ham, og fandt ud af, at han var mig utro gennem hele forholdet.Så jeg kom ud på markedet igen, og jeg må sige at jeg har udnyttet det. På under et år har jeg haft flere sexpartnere end jeg vil kendes ved. Jeg har flirtet med mere ekstreme ting, været sammen med folk som jeg normalt aldrig ville være sammen med.For at sige det som det er: jeg har været en kæmpe ‘slut’!Udover det, så har jeg én fast sexpartner som jeg holder meget af, men som jeg af mange grunde ikke skal, kan eller vil være i forhold med.

For cirka to uger siden, lagde jeg mig i min seng, og havde en underlig følelse indeni. En tom følelse. Jeg følte mig underligt deprimeret, alene, ensom. Jeg havde brug for at blive passet på, elsket… jeg havde brug for en kæreste.Og den følelse har været der konstant de sidste to uger.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. For jeg er så bange for at blive forelsket og så såret igen. Jeg er så bange for at blive forelsket i den forkerte, men jeg har en uslukkelig tørst efter kærlighed. Og jeg kan mærke på min psyke, at jeg ikke kan tåle alle de forskellige mænd.

Jeg spørger derfor her – hvad skal jeg gøre?

Kærlig hilsen
Madeline, 18 år

Like & Share

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

This Post Has 7 Comments

  1. Kære dig. Jeg kan sørme godt forstå, du føler dog alene pg trænger til trøst. Mit råd til dig vil være, at du i den grad har brug for at regenerer dig selv, og dit følelsliv. Alle mænd du har været sammen med, siger man at man giver en del af sif selv og sin sjæl…til hver en… Så du ” forlader ” dig selv, ved at give dig selv til så mange forskellige. Du ville efter min overbevisning, skulle bruge lang tid på at finde dig selv og finde hjem i dig selv, inden du skal have en kæreste eller for den sags skyld have sex med endnu en mand. Måske du kunne finde en rigtig rigtig god ven, hvor i evt kunne aftale, at du virkelig har brug for kram og støtte og nærvær, og holde i hånd, have et nærvær der vil give dig en form for tryghed og kærlighed. På en helt anden måde, men en efter min mening tiltrængt måde. Ellers risikerer du at ende med en depression, med ensomhed og i værste fald angst. Du er så ganske ung, prøv at give dig selv lov til at få noget ro og pause i dit kæresteliv/ sexliv. Find dig selv først…så jeg sikker på du finde en dejlig kæreste bagefter, som ikke knuser dit hjerte.

  2. Jeg hunger lige så meget efter kærlighed som du gør. Og nej det er bestemt ikke sjovt. Jeg er ensom hele tiden for ingen vil mig eller tør møde mig pga en diagnose. Men jeg forstår dig fuldt ud hvordan du har det Og når du finder en fyr som du kan li Så vil han kun i bukserne på dig og når har har det så er du ikke god nok mere Jeg synes det er så latterligt at det er sådan. For jeg er da sikker på at du er en utrolig dejlige pige Men du bliver nød til at sætte dig ned og tænke om hvad det er du vil ha i en fyr og du må ikke haste det For så er det du finder de forkerte hele tiden Ændre det du søger af fyr og være kritis ang en fyr. Kan godt være at han synes du er sød osv Men tag det ikke for gode vare. Håber du finder hvad du søger Knus fra mig

  3. Kære Madeline, Først og fremmest, tak fordi du deler! Tullemor skriver det så fint! Min første tanke er, at du har gjort som du følte for – som du mente du havde brug for, ved at kaste dig over alle de her mænd. Nogle gange – kan det være alt man har brug for, for en stund. Nu er du jo så nået til et punkt – hvor du er færdig med det. Nu er det ikke sjovt længere – nu ønsker du dig noget mere. Jeg kender udemærket følelsen – og jeg kender savnet, tørsten efter kærlighed, så jeg kan virkelig sætte mig ind i hvordan du må have det. Jeg har ikke været klar længe – til at give mig fuldt ud til et andet menneske, fordi jeg ikke var okay indeni, grundet tæst på kærlighedsfronten. Jeg holder også på – at du først må blive okay. <3 Jeg forstår din frygt for at blive såret – men den må ikke stoppe dig i altid at følge dit hjerte. Og når man som du og jeg har et stort hjerte der rummer meget – og masser af kærlighed at give af, så bliver vi også ramt hårdt. Det er en del af livet Jeg håber du finder lidt trøst i dig selv, og som jeg – kan lære at acceptere de dage – hvor du lige synes det hele er noget skidt, fordi du savner én i den anden ende af sofaen, en at vågne op med osv. Det skal nok komme! Kærligst Kvinderudenfilter.dk

  4. Tror vi alle har prøvet at blive såret og det er med til at forme os som mennesker. I kærlighed må man give, for at man kan tage. Hvis ikke du giver slip på din angst for at blive såret, har du heller ikke hjertet med i det du gør – og så er det svært at finde kærligheden. Jeg ved det er en kliche, men kærligheden kommer når man mindst venter det og higer og søger man efter den, kommer den meget sjældent. Mit råd ville være du lagde mænd HELT på hylden – også sexpartnere. Du skal finde dig selv, ud og have det sjovt uden at gå med frygten for at få brændt nallerne. Fokusér på dine gode veninder, venner og famile og få smidt lidt på selvværdskontoen – det er ikke kun en kæreste der kan give dig kærlighed 🙂 Hilsen Trine

  5. Kære Madeline. Hvor er det godt, at du er stoppet op og forsøger at lytte til, hvad dit indre fortæller dig. At det, du har budt dig selv, ikke har været sundt for dig, og at du gerne vil noget andet nu. Det lyder somom, du har været og er dét, der hedder sex-og kærlighedsafhængig. Et mønster, som mange mænd og kvinder lider af og under, og som betyder, at vi giver sex i håbet om at få kærlighed. Hos sex-og kærlighedsafhængige kvinder handler det om en længsel efter at blive elsket, accepteret og få opmærksomhed, så vi undgår at føle den tomhed, vi har indeni. Udover at det kan være en god ide at komme i behandling for at komme ud af mønstret, er det vigtigt at du her og nu fokuserer på dig selv. Fokuserer på at fylde din egen kærlighedsbeholder op og lær at elske dig selv. Før kan ingen andre gøre det <3 Jeg ønsker dig det bedste, for det fortjener du. Kærlig hilsen Rikke

  6. Kære dig.. Prøv a start med a accepter de følelser du har. Og så husk a det du fokuserer du på er det du tiltrækker. Så hvis du fokuserer på ikke a ville have en der såre dig er det du tiltrækker.. Hvis du hviler i dig selv er det Oz hva di ender med a tiltrække.

  7. Kære Madeline, Jeg syntes det er utroligt modigt og sejt at du deler din historie og tanker her på siden.. Jeg er sikker på at en del kvinder kan nikke genkendende til dit problem.. Du er ganske ung (18 år) jeg selv er en del ældre end dig – Og må indrømme at jeg i mine yngre dage, også har følt og ageret som du gør lige nu.. Jeg har noget jeg gerne vil sige til dig, jeg siger det ALTID til mine veninder og også til mig selv, når vi er blevet såret i kærlighed – kærlighed kan gøre så forbandet ondt, og det er den værste smerte at blive såret i kærlighed, især hvis det forhold, som du har været i, har været præget af bedrag og utroskab.. Men jeg har altid – hvergang, jeg har været udsat for ulykkelig kærlighed sagt: “det er ikke sidste gang du vil blive såret i kærlighed” – Kære Madeline, det kan godt være at du sidder med angsten for at blive såret igen, fordi det naturligvis har været ekstremt hårdt, første gang du blev såret, men jeg må være ærlig over for dig her.. (Det er ikke sidste gang du vil mærke, det at blive såret i kærlighed, MEN tiden læger dine sår og ar) tro mig! – jeg lover dig at du kommer til at kunne, se tilbage på den her periode i dit liv, om et stykke tid, og tænke at du overvandt angsten for at møde kærligheden igen.. Du er ung, du har et rent hjerte og ved du hvad? Du bliver stærkere og erfaringerne rigere.. Men det vigtigste er at du sætter FOKUS på DIG – lære at nyde din alene tid, og fokusere på dig selv! Jo mere fokus du giver dig selv, jo stærkere vil du blive og med styrke udstråler du magten til at, turde at begive dig ud i kærlighed og forelskelse igen.. Hav respekt for dig selv, respekt og tro på at DU er din egen nærmeste, for at kunne elske må du elske dig selv først.. Og for at kunne elske dig selv, må du lære at holde fokus på DIG og ikke fyre! <3

Skriv et svar

Luk Menuen