Forkælet i hovede og…

-ja nej.. ikke dér endnu. Men forkælet i hvert fald! Jeg har jo mødt en mand.. en sød af en slagsens.. 

Det har jeg prøvet nogle gange, men så har det aldrig været dem man er faldet for.. Det kender i godt, ik’ piger? 

Men ham her, han er sød.. Han er god ved mig! Og denne gang faldt jeg også… Og det gjorde ikke engang ondt! 

Jeg synes at jeg mange gange i mit liv har stået som hende der var den ‘bærende’ del i et forhold. Også økonomisk.. 

Men! Nu får jeg noget andet at prøve….Og det er klart noget jeg skal vænne mig til – men det er KUN godt… Jeg nyder det ærlig talt i fulde drag! En mand som er lidt efter den ‘gamle skole’ – som godt kan lide at være ham der ‘tjener til husstanden’.. (Jeg tjener stadig mine egne penge – det er ikke dér vi er)
Som en ‘moderne kvinde’ er det faktisk noget som kræver tilvænning. Er der andre der kan følge mig i det? 

Jeg kan godt lide det faktisk.. og han er satme god til det der forkælelse noget.. Det bliver jeg nok aldrig træt af – selvom at jeg nok resten af mit liv skal blive bedre til “bare at tage imod” – og nej, her tænkte jeg ikke frækt.. 😉

Jeg har fået det smukkeste maleri, som er et jeg har spejdet efter længe – hvilket han godt vidste, da vi havde ‘kunst’ oppe og vende ved et af aftenemnerne en dag. Jeg elsker det faktum at det er en ældre dame, som maler de her “ungdommelige” malerier. Kvinder med stærke udtryk i pangfarver, jeg er vild med det! 

Jeg har fået den lækreste højtaler – en Bluetooth højtaler af mærket Vifa Copenhagen fra Lydportalen.dk – da jeg blev helt vild med den, en aften jeg spottede den på hans altan, da jeg tilfældigt tullede forbi til et glas vin med hans kammerat og ham, som sad derude og lyttede musik.. Så jeg fik en magen til – bare i en farve som passer godt hjem til mig.. hvor heldig har man lov at være! 

Så fik jeg en IPad! I læste rigtigt – en ny lækker IPad – da den jeg havde, var gået i stykker i skærmen og der var hul helt ind til indmaden. Og jeg bruger den når jeg er ude og synge og optræde. Bare Wauw! 

Og blomster… amen. Jeg elsker blomster.. De er smukke, de dufter – de hygger og varmer.
Jeg er vant til at købe dem til mig selv – så det giver altså noget lidt andet når de kommer som gave, fra en man ret så godt kan lide…Jeg har fået blomster nogle gange nu, store smukke buketter!

Jeg har ikke lige fået nævnt det hele.. men jeg er heldig er jeg! Jeg er lidt (meget) forkælet og jeg er temmelig vild med det.. Forkælelse kan være mange ting.. og det er mange ting. Det er nus, kys – talentfulde fingre og god mad. Tror ik’ der mangler noget… 😉

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar

Luk Menuen