Mit møde med Kvinderudenfilter.dk og Movieclubben

Lidt forhistorie: Jeg har det sidste år, været igennem en masse operationer, og to ødelagte knæ og to kroniske hudsygdomme, der gør at jeg kan ligne en månemand og ikke fedt for selvtilliden. 

Men men, Rikke havde sunget til min mors 60 års fødselsdag, så jeg følte ikke, at jeg var helt på udebane og jer andre skønne bloggere, har jeg jo fulgt her bag skærmen og tænkt, wow!!!  I er mega seje, det vil jeg også gerne prøve en dag.

Da DAGEN så kom, puha, der var jeg ved at aflyse flere gange, jeg havde slet ikke lyst og følte mig OVERHOVEDET IKKE modig!
Men her kommer min skønne kæreste så på banen, ”Honey, du ser skøn ud, du er mega sej og DU KAN GODT” Åhhh han er guld værd i min verden og uden ham og min familie, havde jeg ikke overlevet dette år.

Så jeg får kommet afsted i taxaen, med tårer i øjnene og total i skræk. Kommer Ind til Kbh, går lidt rundt for at tage mod til mig og går ind og møder jer. Shit, hvordan skulle jeg kunne vide, hvem I er og hvordan skal man hilse……. Kommer hen foran slikbutikken og Fuck…….. Rikke er der Ikke!
Jeg havde lyst til at løbe skrigende væk, men men men……

Nogle skønne kvinder står der og smiler, jeg får givet hånden og siger at jeg hedder Pernille….. Var stadig ved at løbe skrigende væk inde i mig selv, men Rikke kommer ud og giver en krammer og siger ”hvor er det skønt du kom” Puhaaaaa.
Nu kunne jeg trække vejret og hold op nogle søde kvinder der stod der, (skal lige siges at jeg kommer med to krykker og knæ der ligner, jeg ved ikke hvad) Alle var så søde og hjælpsomme og skulle jeg have hjælp til at bærer noget. Puhaaaa Det var jo ikke så slemt alligevel og møde nye mennesker.. Filmen var fantastisk og der blev grinet. Bagefter var der bobler og hyggesnak, det endte med at jeg faldt i snak med en skøn pige og hold op jeg sender hende en kærlig tanke, da jeg sidder og skriver det her.

Så alt i alt – mit møde med Kvinderudenfliter og movieclubben, var FANTASTISK, og hold op et boost jeg kører på og det vil hjælpe mig længe, når der er lorte dage i den hårde genoptræning!

Så af hele mit hjerte TAK for at give mig mod og noget andet at tænke på.

De bedste hilsner Pernille.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

avatar_kvinde

Indlægget er indsendt af

Pernille BM larsen

Andre indlæg i denne kategori

This Post Has One Comment

  1. DU GJORDE DET!!!! 😀 du er så sej altså!!! 😀 <3

Skriv et svar

Luk Menuen